Aralıklı Dinlemek ?

berke33

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Öncellik le Selam Sitenizi 2 gun önce keşfettim okduklarım kullağıma cok hoş geldi Ama Aklımda bi kaç soru var
Ben Çalışıyorum Akşamları Ve Geceleri
mp3 dinlerken arada muşteri cağırior pc deki kulaklığı cıkarmak zorunda kaliyorum o da aralıklı dinlemiş gibi bişi oluoyrum Acaba bir sorun olurmu ?
böyle yaparsam etkisini göremezmiyim ?
Ve Mp3 dinlerken + dan Muzik dinliyorum Yani 2 si birden Çalıyor
orada bi telkin sorunu olurmu acaba ?

Şimdiden tşkler

Umarım Sorularımı anlatabilmişimdirkrzm67

hoş geldiniz, özellikle doğa sesiyle bende müzikte dinledim, kitapta okudum, tv de seyrettim peşpeşe 8 saat dinlemek gerekiyormuş ama açıkçası peşpeşe en fazla 6 saat dinleyebildim çoğunlukla faydasını gördüm kişiye göre değişiyormuş zaten kimine 4saate etkisini gösteriyorsa bir başkası 10 saat dinleyerek etkisini görebilirmiş bazen 2 saat dinledim ara vermek zorunda kaldım sonra devam ettim sizinde faydasını göreceğinizi umarım.

Hoşgeldiniz
Gardenrosemenekse'nin dediği gibi bir sorun olmaz.
Yani telkinlerin başına oturup nerede kaldiğini takip etmeniz gerekmiyor.
Telkinler çalarken bir işiniz çıkar başka odaya gidersiniz gelirsiniz fark etmez.
Tam tersi sanki telkinler yokmuş gibi dinler normalde ne yapiyorsanız onu yaparsanız daha az direnç olur.
Başka müzik çalarken de aynı anda telkin dinlenilebilir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri