arkadaşımın olamaması.

nevresim

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
benim bi sorunumu paylaşmak istedim sizlerle.ben kendimde farkettim,hadi çıkalım arkadaşım sinemaya ,gezmeye falan diyebiliceğim arkadaşım yok.bunun yokluğunu çok hissediyorum.bi iki iyi anlaştığm arkadaşım vardi sadece onlarda başka şehire gittiler yada ordalar.yalnızım çok gerçekten.arkadaşlık kuramıyorum belki fazla sebebini bulmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne yapmalıyım acaba?:(

nevresi...
güzel arkadaşım arlkadşlık kurmak çok basit ama biriyle dost olablmek çok zor bu zamana kadar hep arkadaştan dosttan ağzım yandı... en çok fedakarllık yapan ben oldum ama en çok üzülende sonra.... bu saatten sonra sadece arkadaşlık kurabileceğime inanıyorum dostluk kavramı bnnce kalmadı artk dostluk şartsz koşulsuz sevmektr ama artk öyle sevgiler yok hep menfaat çıkar :( bnce

nevresi...
güzel arkadaşım arlkadşlık kurmak çok basit ama biriyle dost olablmek çok zor bu zamana kadar hep arkadaştan dosttan ağzım yandı... en çok fedakarllık yapan ben oldum ama en çok üzülende sonra.... bu saatten sonra sadece arkadaşlık kurabileceğime inanıyorum dostluk kavramı bnnce kalmadı artk dostluk şartsz koşulsuz sevmektr ama artk öyle sevgiler yok hep menfaat çıkar :( bnce

aynen katılıyorum. dost olarak gördüklerim fedakarlıklarımdan dolayı bana keriz gözüyle baktılar.ben de artık şöyle bir yöntem geliştirdim kendime.karşıdakinin bana bakışı nasılsa benim de ona bakışım öyle olacak.mesela Menfaatçi ise ben de ona cimrilik yapacam.

gerçekten isterseniz ve etrafınıza bakarsanız dileğiz gibi dostlardan bulabilirsiniz

gerçek arkadaşlarım oldu çok az ama vakit gaçirirken eğlendeiğim filan onlarda biri ankaraya gitti biri antebe,biri de istanbulda:(
onun dışında benimle ark olmak istemiyolar galiba.teklif etsem geliyolar bi kere sonra sanki hep ben gidelim diyorum,birinde yaptım onu yine bu sefer yine olmuyo.yalnızlıktan nefret ediyorum:(

Ne istiyorsun?
Sadık bir dost mu?

Yapacağın çok basit.

1-İmzana "Sadık bir dostum var".Yaz.
2-Bir kağıda "Sadık bir dostum var".Yaz.Üstünde taşı.
3-Sık sık aklından "Sadık bir dostum var".Diye aklından geçir.
4-Son olarak "Sadık bir dostun varmış" gibi davran.

Hayat felsefesi haline getirdim Çekim yasasını.Bu 4 madde her istediğin şey için kulanabilirsin.Hemen veya belli bir süre sonra demiyorum.En uygun sürede.Evren diye bahsedilen Herşeyin kaynağı olan Allah sana isteğini vermek için en uygun süreyi kollar.

ijj10 dediklerini yapıcam inşllh çok tşk ederim yardımın için.umarım kısa sürede yardımı olur bana:)

Gerçekleşirse bir teşekkür etmen yeterli.:)

şimdiden tşk ederim.ilgilenmeniz yeterli.çok tşkler.

Evet Nevresim bende aynı dertten muzdaribim, benim derdim de benzer bir konu arkadaşım dostum gördüğüm insanın en ufak yanlışı bende bu duyguyu anında bitiriyo, o andan itibaren o dostuk arkadaşlık adı her neyse ilişkiye enerji vermekten vazgeçiyorum... ya ben değişmeliyim yada dostluklar böyle olmamalı bilemiyorum...ooo67 kandırılmayı kabullenemiyorum elimde değil napiyim neutrali5

Sevgiler

4 Maddeyi uygula.1.Sayfada verdim 4 maddeyi.Telkin dinlerken uygularsan etkileri manyak olur.

Evet Nevresim bende aynı dertten muzdaribim, benim derdim de benzer bir konu arkadaşım dostum gördüğüm insanın en ufak yanlışı bende bu duyguyu anında bitiriyo, o andan itibaren o dostuk arkadaşlık adı her neyse ilişkiye enerji vermekten vazgeçiyorum... ya ben değişmeliyim yada dostluklar böyle olmamalı bilemiyorum...ooo67 kandırılmayı kabullenemiyorum elimde değil napiyim neutrali5

Sevgiler

aynen bende de o özellik var ufak bi yanlışla uzaklaşabiliyorum.belki başkasının umursamayacağı bişeydir küçük şeler yani.
bi de benimle arkadaşlık kurmak istemiyo kimisi bunu da hissediyorum.mesajını görmedim tel in silinmiş rehberimde yoktu filan.doğal olarak çekiliyorum bende.

Sıksık durumdan haber vermeyi unutma.

merhaba,sanki kendimi gördüm sizde ,bende aynı sorunu yaşıyorum ne yazıkki sizi çok iyi anlıyorum,evet 2 dostum var ama dediğiniz gibi hadi gel dediğinde gelebilecek kimse yok,evlilik,aile baskısı tutuyor dostları,kendimiz gibi birisini arıyoruz galiba

Hepiniz aynı hataya düşüyorsunuz.
Dostunuz var.Sadık.Canayakın.Samimi.Size önem veriyor.Sadık bir dostunuz var.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri