aşığım demek size neyi ifade ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skorpy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: aşığım demek size neyi ifade ediyor

Esareti....

AŞK GÜNAH OLMAYACAK KADAR MASUM ve Asla yapmam dediğim şeyleri sınırsızca yaşamamdır.

asıkgım demek bana hiç bir sey hissetirmiyor. ::) ne kaddarr ilginç demi girlhaha

25emel ' Alıntı:
asıkgım demek bana hiç bir sey hissetirmiyor. ::) ne kaddarr ilginç demi girlhaha
mlk34 bencede artık çok sacma söz eger kı sevıyosan içinden gelerek söyelersın ama askım kelımelrı artık çokbasıt canım katılıyorum sana................

fatoş18 ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
mlk34 bencede artık çok sacma söz eger kı sevıyosan içinden gelerek söyelersın ama askım kelımelrı artık çokbasıt canım katılıyorum sana................
ee yanii super

25emel ' Alıntı:
fatoş18 ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
ee yanii super
evt canım super bence

Asigim demek kalbindeki sicacik eve benim ruhumuda alirmisin demek.Ask ise en buyuk ogretmemin.Kaybederken kazanmayi kazanirken kaybetmeyi sevmezken sevmeyi severken sevmemeyi karsilik beklememeyi yasarken olmeyi oluyken yasamayi cagresizligin icinde cagre bulmayi beklemeyi sabri ogretti 24 ten sonra bitmeye yaklastigini veya ruhumun derinliklerinde sonsuzlugu bulmayi basarman gerektigini soyluyor.

Aşığım demeği tersiyle ifade etmem daha kolay. Aşkı içimde bulmayınca bir ton yük atmış gibi hafif hissediyorum kendimi. Aşksızlık müthiş güzel bi duygu. Aşığım demek de tam tersi.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri