Astral Seyahate Çıkan Arkadaşlarım Yardım

TheLucideR

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Web sitesi
lucidruya.forumj.net
Merhaba Arkadaşlar Bu Astral Seyahate Çıkan Arkadaşlarım Msn Eklerlerse Bazı Sorularım Olacak Şimdiden Teşekkürler.

istemsiz olarak çıktım , ama konu hakkında bilgim var . istediğini sorabilrsin

Bazı Sorularım Olucak

1= Gözü Kapalı Olarak Astral Seyahate Çıkabilirmiyim (Yöntemi Nedir)
2= Astral Seyahate Çıkarken Heycandan Kalbimin Durma İhtimali Varmıdır ?
3= Doga Üstü Varlıklarla Yüz Yüze Gelirmiyim Gelirsem Nasıl Korunurum Veya Ne Olur?
4= Çıktıgımı Nasıl Anlarım ?

Yardımın İçin Şimdiden Teşekkürler...

2. si mümkün değil , zaten okadar heyecanlıyken çıkman da mümkün değil. konsantre olman gerekiyor .
3. sü mümkün. okuduğum kitaplardan ve konuştuğum arkadaşlardan duyduğum kadarıyla başka boyut a geçtiğin için farklı yaratıklar olabliliyor. Korunmanın yolunun onlarla ASLA iletişime geçmemen .
4 . kendini bedeninden yukarda görürsün . öncesinde kulağında yüksek frekanslı çınlamalar gelir ,
1. si ise biraz uzun bir konu , 1 teknik dışında hepsi gözün kapalı yapılıyor.

msn ekledim bakalım neler olacak ben kücüklükten beri doga üstü varlıklara olan bi korkum var :D görürsem bayılırım kafamı yiyebilirim gibi ama bu orkuyu yenecem sen yardımcı olursan teşekkürler msn im nerdeyse 7 24 açık :D

astral seyahate çıkmaktaki amacınız nedir sorması ayıp :)

astral seahatta bir çok insan lusid ruyada çıkar ama çok insan bunu fark edemez

bir çok insan ise bilinçli olarak isteyerek çıkar

astral seyahatte kendi bedeninizi görürsünüz . astral seahatın en güzel tarafı zaman mekan olmamasıdır ama kalp krizi geçirme riski söz konusudur di,kkat etmek lazım

ben de çok deneyimlemek istiyorum fakat korkularım elimi ayaağımı bu konudan çekmeme neden oluyor, ya geri dönemezsem fln filan. başka varlıklardan korkmuyorum onlar benden korksun :))

astral seyahati zorlamamak lazımmış. kendiliğinden olması daha iyi. zaten belirli bir ruhsallığa gelince gerçekleşecektir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri