Atakan Sönmez'e sorularım var

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bu bölümde sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.Soracağınız soruların sadece size özel olmaması başkalarına da yardımcı olabileceği sorular olması daha iyi olur.Böylece bu başlığı okuyan başkaları da faydalanabilir.

Neden kırık linkler düzeltilmiyor? İşim gereği evdeyim ve sürekli bilgisayar başındayım. Eğer gerekli izinler sağlanırsa yardımcı olabilirim. (meşgul olduğunuzu düşünerek yazıyorum)

Suçluluk telkini temel telkin olarak indirilebiliyor.Tüm telkinlerin server'a yüklenmesi yük getirecektir.Yine de kullancıların yandex'te actiği linkleri veriyoruz.
Ayrica sitede değişiklikler olacak.O zaman dosya indirme daha da kolaylasacaktir.

Merhaba. Bence siteye ufak eklemeler yapsanız iyi olur. Mesala bir mesajımıza cevap geldiğinde bize bildirim gelse falan çok iyi olur.

yanlis hatirlamiosam kitap yazmayi dusunuyordunuz ne oldu acaba o kitap:) birde sitenin demirbaslarindan olan ozlem hanim nerelerde bayadir ugramiyor foruma merak ettim kendisini cok guzel seyler paylasiyordu

atakan beyy konuları açıpp ortadan kayboluyorsunuz, siteye yıllardır yenilikler gelicek diyosunuz ortada hiçbişey yok size erteleme telkinini tavsiye ediyorum:)))))

atakan bey forumda konuları açıp açıp gidiyosunuz sonra foruma uğramıyosunuz bile, hiçbir yenilik yok en basitinden 8 senedir KOSKOCA 8 SENEDİR kilo verme ada'nın su versiyonu gelecek diyosunuz konuya bir çok kişi yazıyo bekliyo, bari gelmicek diyinde anlayalım. Açtığınız konulara uğrayın bari arada atakan beye sorular die konu açtınız ordada yoksunuz. Forumla hiç alakanız kalmadı. Erteleme sorununuz var sanırım :) Sizi seven biri olarak sitemime kızmayın tamam forumlar eskisi kadar popüler değil ama en azından söz verdiğiniz şeyleri yerine getirin. Kitap çıkacak dediniz ta 8 sene önce o bile çıkmadı daha.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri