bana da yeriniz var mi?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

girlofvenus

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar...Tesadufen buldum burayi, kendimi dogru yerde hissediyorum. Sanirim o cd'lerin hepsini dinlemeliyim ama once birileri bana nerden nasil baslayacagimi anlatabilir mi lutfen?actionsmile

Hoşgeldiniz yanımıza.

Keyifli paylaşımlarda bulunmanızı dilerim. Sevgiler. sapkal89

Merhabalar actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz..vien1

İlk etapta dinlemeniz gereken telkinler, üye olduğunuzda mailinize gelmiş olmalı..Genel Kullanım Rehberini inceleyerek dinlemeye başlayabilirsiniz..

Mutlu paylaşımlar diliyorum..

sicak karsilamaniz icin tesekkur ederim actionsmile
su an sitedeyim, telkinleri dun dinlemeye basladim, yoneticilerden uyeligimin basladigi ile ilgili gelen email var...ama siteye girmek istedigimde boyle bir kullanici bulunamadi diyor, hemen sagda bize yazin diyen yere tikliyorum (tesadufen kesfettim) benim uye adimla sayfa aciliyor, iyi neyse bir sekilde basardim siteye girebilmeyi diyorum, site icinde biryere tikliyorum, o sayfaya yonlendirilmek yerine disari atiliyorum, ziyaretci pozisyonuna!!! siteye yazdim ama henuz cevap yok, birisi bana neler oldugunu soyleyebilir mi lutfen???4897

www.hayatimdegisti.com/forum kısmındaki giriş bölümünden girersen sorun olmaz tahminim. Anasayfadan giriş yapmaya çalışınca bende aynı sorunla karşılaşmıştım.

Hoşgeldin girlofvenus.

Siteye girme konusunu bilmiyorum ama site içerisinde sanırım beş-on dakika etkin olmayınca (örneğin mesaj yazarken herhangi bir butona tıklamadığın zaman ) çevrimdışı oluyorsun. Sayfaya yönlendirilirken de ziyaretçi konumuna gelmen bununla ilgili olabilir belki.

sevgiler

Hoş geldin ve iyi ki geldin sen yokken 1 eksiktik şimdi o da tamam oldu :) Güzel paylaşımlara...

sen evrende yer bulmuşsun..eminim bizim kalbimizdede yer bulabileceğini çok yakında anlarsın..keyifli paylaşımlar..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri