Bardağın dolu tarafı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Janer

Janer
9
HD RANK
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
928
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Konum
konya,mersin,balikesir
amerikada bir adam lotodan 1 milyon dolar kazanıyor.
arabasına giderken bir bayan yolda kızının çok ağır ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve 500 bin dolar bulamazsa yarın kızının öleceğini söylüyor.
adam hiç düşünmeden parasının 500 bin dolarını veriyor.
ertesi gün bu olaya şahit olan biri, adama o parayı verdiğin bayanın bir dolandırıcı olduğunu ve onu kandırdığını söylüyor. (adam gerçekten de kandırılmış)
bu konuşmanın sonunda adam sadece gülüyor. tabi barmen bunu görünce şaşırıyor. nası olur kadın seni kandırdı hiç mi üzülmedin falan diyor.
adam işte bu sırada şu ibretlik cevabı veriyor; benim sevincim yarın ölücek bir kızın olmaması..
 
wayyyy, iste bakis acisi bu olsa gerek.
 
eğer parayı kendi cebinden verseydi o zaman görürdüm :D
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst