Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Atakan bey bu telkinin içeriğini bulamadım yok herhalde
telkinin türkçe içeriğini yayınlamayı düşünüyormusunuz?
saygılarımla
krzm67

ellerinize sağlık. Hemen indirdim. birazdan da yazacağım. Gece dinlemek üzere. daha önceki versiyonları gece dinleyememiştim bunlar çok iyi geldi. Tekrar teşekkürler.

teşekkürler New age olarakat bekliyoruz

Listemde sadece başkalarının duygularını gereğinden fazla önemseme yoktu.Teşekkürler Atakan bey; alk78 f678h

teşekkürler

kadirayvaz ' Alıntı:
Listemde sadece başkalarının duygularını gereğinden fazla önemseme yoktu.Teşekkürler Atakan bey; alk78 f678h
bende de sadece bu eksikdi onayi
bende indiriyorum şimdi

Ellerinize sağlık, alk78 New age versiyonunuda sabırsızlıkla bekliyoruz.

alk78
teşekkürler ve elinize sağlık Atakan Bey.

Teşekkürler atakan bey umarım çok faydasını göreceğiz. bu gün indirdim ve listeme dahil ettim. saygılar

SLM Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli telkinden sonuç alan var mı?
birde hayır diyemeyen insanlar için hangi telkinleri dinlemesini tavsiye edersiniz bu telkin işe yarar mı bu konuda cvplarsanız sevinirim

Ynt: Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Acaba ney versiyonunu rica edebilirmiyiz hy789

herşey muhteşem bugün üye oldum siteye ve arkadaşlara hayran kaldım slmlar,

keops ' Alıntı:
SLM Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli telkinden sonuç alan var mı?
birde hayır diyemeyen insanlar için hangi telkinleri dinlemesini tavsiye edersiniz bu telkin işe yarar mı bu konuda cvplarsanız sevinirim
Başkalarının görüşlerini gereğinden fazla önemsememe telkini çabuk sonuç veren etkili telkinlerden..
Diğer versiyonlarinida en kisa zamanda ekleyeceğim...

atakan bey

su sesli versiyonlarda bir sorun var mı? bir yerde ısrarla sorulmuştu ona cevap yazılmamıstı. cunku o ara siz tüm doğa vesiyonlarını çekmiştiniz siteden. aklımızda soru işareti olarak kaldı.

su seslerinde hiç telkin duyulmuyo bu telkinler etkisiz mi?

yılmaz ' Alıntı:
atakan bey

su sesli versiyonlarda bir sorun var mı? bir yerde ısrarla sorulmuştu ona cevap yazılmamıstı. cunku o ara siz tüm doğa vesiyonlarını çekmiştiniz siteden. aklımızda soru işareti olarak kaldı.

su seslerinde hiç telkin duyulmuyo bu telkinler etkisiz mi?

Tam olarak etkili değil diyemeyiz.Zaten subliminalde ses duyulmaz.Su versiyonlarini kaldirmamin nedeni müziğe göre daha az verimli olmasiydi.

su sesli telkinler galiba bende de daha az etki yaptı yada yapmadı

bu site muhteşemm

merhaba,arkadaslar,ben sigarayi birak i yükliyemedim.indirdiklerim daha iki günde bayagi etkili oldu ama sigarayi birak i indiremedim ,selamlar

doga sesini dinlemek icin linki goremedim bennnnnn

sana zahmet ekler misin Atakan
tsk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri