BAYRAM KUTLAMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merto

Site Yaşam Koçu, Mert Ölçer
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
29
Web sitesi
www.mertolcer.com
tüm arkadaşların bayramını içtenlikle kutlarım....

hayallerinizin hedeflere dönüştüğü, dengeli, tutkulu,
bolluk ve bereket içinde günler geçirmeniz dileklerimle.

mert ölçer

Ynt: BAYRAM KUTLAMASI

Herkeze iyi bayramlar kiss3

tüm hayatım değişti ailesinin bayramını en içten dileklerim le kutluyorum... ttli3

bayram4ls6.jpg
tender45

hepimizin bayramı kutlu olsuuuuun...

eveeet canlarım bayramın yaklaşmasıyla birlikte malum nişan telaşımızda yaklaşmış bulunmakta....

çok yoğun geçireceğim 3 gün ve ardından yaşıyacağımız nişan telaşından dolayı bir müddet yanınızda olamayacağım...şimdiden hepinizin bayramını kutlar sevgi ve birlik dolu nice bayramlar dilerim... hismiley

blissy blissy blissy

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. hepinize İyi Bayramlar... actionsmile

cikolata.jpg

5381364411-61772810.jpg

Ynt: hepimizin bayramı kutlu olsuuuuun...

ablacım sanada iyi bayramlar.

bende geldim memleketteyim  smiliyface
özlemişim buraları beyaaa smiliyface

tüm arkadaşlarıma iyi bayramlar diliyorum.

sağlıcakla ve ışıkla...

Ynt: hepimizin bayramı kutlu olsuuuuun...

Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum..Sağlık, başarı ve mutlulukla nice bayramlara...

Nişan telaşınız için de kolay gelsin şimdiden..Allah tamamına erdirsin...

bayram%201.JPG

sevgi kokulu çiçekler açsın yüreklerinizde...nice bayramlara...

tüm hayatım değişti ailesinin bayramı kutlu olsun. sağlıklı,mutlu nice bayramlara.... kiss3 kiss3 kiss3

bu ailedeki herkesin ve tüm müslümanların ramazan bayramını sevgiyle kutluyorum evrenin tüm ışığı bizlerle olsun kiss3 kiss3

bende herkese hayırlı bayramlar diliyorum...

ömrümüz bayram şekeri tadında geçsin hep innnnşşşalllahhhhhhhhhhhh happy6

Tüm Hayatımdeğişti Ailesinin

bayram001.jpg

Birlikte kutlayacağımız Nice Bayramlara kiss3

sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar hayatım değişti ailesi cat3500.sevgilerle smiliyface

Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı. dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakın bayramınız mübarek olsun. elinizi öpmeye gelenlere para vermeyi unutmayalım :):):)

Buyuklerimin ellerinden operim

5000000002607071.gif

Tüm Üyelerimizin ve İslâm Aleminin Bayramı Kutlu Olsun. super

url

Herkesin bayramı kutlu olsun canlarım...Huzurlu,mutlu ve eğlenceli geçer umarım kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri