Bebeğim Yayın Tarihi: 2007-01-11

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bebeğim
Yayın Tarihi:
2007-01-11


Özgü Namal, Dolunay Soysert, Barýþ Falay ve Þencan Güleryüz





Bebeğim

BEBEĞİM

Bölüm 3 / Yeni Bölüm

11 Ocak Perşembe 20:00'de





Başrollerini Özgü Namal, Dolunay Soysert, Barış Falay ve Şencan Güleryüz'ün paylaştığı yeni dizi "Bebeğim", Perşembe günü ATV ekranında başlıyor.

Birbirine çok bağlı iki genç kadının anneliğe uzanan çetrefilli yolda karşılaşacakları duygusal gelgitleri ve beraberinde gelen soruları, sorunları konu alan "Bebeğim", bir BKM Film yapımı. Yönetmenliğini Muharrem Gülmez'in üstlendiği dizinin senaryosu ise, Meral Okay'ın süpervizörlüğünde Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından yazılıyor.



BÖLÜM ÖZETİ:

&#8220Ben boşanmak istemiyorum hakim bey...&#8221Leyla ve Emel, heyecanla hamilelik testinin sonucunu bekliyor. Ve Emel hamile! Bu haber iki arkadaşın bayram sevincine bürünmesine neden oluyor! Bu sırada Ali'nin başı karıştığı kaza nedeniyle hala belada. Leyla ve Yavuz, dokuz ay sonra, nihayet kucaklayacakları bebeğin neşesiyle romantik bir kaçamak yaparken Emel, boşanmak üzere olduğu kocasını hiç ummadığı bir yerde ziyaret etmek zorunda kalıyor! Aşkı ve kırgın kalbi arasında bocalarken, kazadan sonra Ali ilk kez düzgün bir şekilde konuşmayı becerebiliyor. Bu konuşma, hayatlarının nasıl devam edeceğinin de kararını almalarını sağlıyor, anlaşarak boşanacaklar, sonrasında yeniden dost olmayı ise zamana bırakacaklar... Ali için şimdilik bu kadarı yeter. Emel şimdi Leyla'nın ve kendisinin yeni hayatına yürüyor. Doktor Sedat'la aralarında gelişen dostluk da iyi geliyor Emel'e..Ve hayatın sürprizlerle dolu olduğunu ise, boşanma davasının olduğu gün, hakimin karşısında öğrenir. Çünkü Ali der ki &#8220Ben boşanmak istemiyorum hakim bey.. Çünkü..&#8221



Kaynak: yayinakisi.com
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst