Ben Eskiden Küçüktüm

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Tiyatronun perdesinin, koltuklarının, kostümlerinin, anılarının, kulise asılı kalmış tiradların satıldığı bir açık arttırmanın öyküsü.

Yaşama tutunmanın, insandan insana sevgi köprüleri kurmanın yolları.

Kahkahalar atarak düşgücünün kapılarını aralayan, oyuncuların ve seyircilerin, tiyatro mucizesine dönüşen muhteşem valsi. Yazın ortasında kar yağan, oturma odasından gemilerin geçtiği, gökyüzünde iki tane ayın olduğu hayaller ülkesine yolculuk... Düşgücümüz, doğarken bize armağan edilmiş en büyük zenginliğimizdir.

Unutmayalım, düşgücü ruhun gözüdür.

Yazan-Yöneten: Ali Poyrazoğlu

Sirk Sanatları Eğitmeni: Dominique Denis

Dekor-Kostüm: Barış Dinçel

Kuklalar: Karel Brozek

Müzik: Turgut Noyan

Oynayanlar: Ali Poyrazoğlu, Özdemir Çiftçioğlu, Berrak Kuş, Eser Ali, Onur Şenay, Richard Lanieps, Murat Ilgar, Korhan Aydın, Cankat Esen, Oylum Karakaş

Ekim 2006

06 Ekim Cuma 20:00

07 Ekim Cumartesi 20:00

08 Ekim Pazar 15:00

12 Ekim Perşembe 20:00

Kaynak: Kaynak:Maviyesil

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri