beni tanımak içinnnn...........

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

büşrapınar

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
aslında cok mutsuzum bi sitede reklamda gördüm burayı merak edip geldim vede faydası olcağınada inanıyorum inşallah olur kendimi çok kötü hissettiğim bi dönemde rastladım iikide raslamısım faydası olur inş.956kgerçekten başarılı bi site25889

aslında cok mutsuzum bi sitede reklamda gördüm burayı merak edip geldim vede faydası olcağınada inanıyorum inşallah olur kendimi çok kötü hissettiğim bi dönemde rastladım iikide raslamısım faydası olur inş.956kgerçekten başarılı bi site25889
benimle tanışmak istiyorsan aşağıyı farenle kazı msnem ve asıl adım ve bu sitenin şifresini yazdım...hadi bay bayt678
enayimisin olum verirmiyim hiç şu an yüzünde aptal bi gülümseme var çünkü keriz gibi inandınhahaha bunu yaptıysan zaten kerizsin yhaaaagirlhaha

Hoş geldin aramızaaaa:D

MELİSCİM HOŞBULDUK BU ARADA THE DESERT KAZI DERKEN FARENLE TUTUP ÜSTÜNÜ MAVİ YAPÇAKSINN HERKSE MERHABAAA

MELİSCİM HOŞBULDUK BU ARADA THE DESERT KAZI DERKEN FARENLE TUTUP ÜSTÜNÜ MAVİ YAPÇAKSINN HERKSE MERHABAAA
ne yalan söliim ben yaptım valla sen de güldün bana keriz diye dimeee y789çok orjinal çok beeendim bu arada hoş geldin hayatım inan ki faydasını göreceksin tüm arkadaşlarımınsevinclive elimden geldiği kadar benim

FAYDASINI GÖRMEYE BASLADIM BİLE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE YA ŞİMDİDEN FAYDASINI GÖRMEYE BAŞLADIMMM

Büşra Hanım hoşgeldiniz.
Forumda mesajlarımızı küçük harflerle yazıyoruz, büyük harf yazmak yasak. Lütfen bu kurala dikkat edelim.

Bir de saygı çerçevesi içinde paylaşımlarda bulunmanızı rica ediyorum.

Sevgiler.

tamam bu konu hakkında herkesten özür diliyorum sadece biraz eğlence içinde kurallara uyacağıma söz veriyorummmmmmmm

hoşgeldin büşrapınar....ama keşke bıraz daha dıkkatlı olsaydın yazdıklarında....

arkadaşımız eğlenceli bir başlangıç yapmak istemiş bence art niyetle yaptığını sanmam

nesye umarım bundan sonra olmaz..art nıyet yada deıl sadece bıraz daha dıkkatlı olunması gerekıo..sonucta kımse kımsenın neye kıralacagını ve kırılmıycanı bılemes...saygı..

Hoşgeldiniz
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum
sapkal89

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri