- Reaksiyon puanı
- 9
Bataklıkta debelenen bir ruh hali içerisinde üye olmuştum buraya. Bir yandan kpss öncesi artan sınav stresi bir yandan şu an çalışmakta olduğum işimle ilgili ekonomik sorunlar ve ekonomik sorunların beraberinde getirdiği stres... hayatımla ve geleceğimle ilgili endişeler vesaire... benim gibi sıradan bir insanın günlük hayatında yakasını bırakmayan yüzlerce sorun işte...
İki gündür de ego güçlendirici telkinleri dinliyorum.. bugün itibariyle beraberinde suçluluk telkinini de dinlemeye başladım... burada kaldığım süre zarfında yaşantımdaki değişiklikleri bu başlık altında sizlerle paylaşmaya çalışacağım..
bazılarınızın hikayelerini okudum. olumlu yönde önemli değişiklikler yaşadığınızı gördüm... umarım bende bundan sonra iyi mesajlar veren yazılar yazmaya başlarım...
zaman ayırdığınız için teşekkürler...
saygılarımla....
İki gündür de ego güçlendirici telkinleri dinliyorum.. bugün itibariyle beraberinde suçluluk telkinini de dinlemeye başladım... burada kaldığım süre zarfında yaşantımdaki değişiklikleri bu başlık altında sizlerle paylaşmaya çalışacağım..
bazılarınızın hikayelerini okudum. olumlu yönde önemli değişiklikler yaşadığınızı gördüm... umarım bende bundan sonra iyi mesajlar veren yazılar yazmaya başlarım...
zaman ayırdığınız için teşekkürler...
saygılarımla....