benimde bi sorum varrr!

levin_

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Mrb hismiley Benim de bi sorum olucak gerçi daha öncede yazmıştım ama sanırım konu başlığıyla biraz alakasız bi yere yazmıştım o yüzden yeni başlık açiyim dedim.Siz mp3lerin subliminal olduğundan bahsetmiştiniz.Bazı mp3lerde (türk sanat müziği versiyonunda) şarkının yanında sözleri de söyleniyo peki o zamn etkisinin daha az olabilme gibi bi durumu olabilir mi?ya da diğer versiyonlarının daha etkili olabilmesi gibi.hepsi aynı derecede etki ediyor mu?

Atakan Bey daha iyi bilir ama bence hepsi aynı etkidedir.
çünkü telkinleri dinlerken herşeyi yapabilirsin.bence su sesini dene.çok iyi.

Tsk yanıt verdiğin için bi sürü kişi bakmış ama tek sen yanıt vermişsin.

Aşağıda alıntı yaptığım üzere bu mesajınızı cevaplamışım.Aynı soruyu tekrar burada sorunca burayada yazmadım.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Merhaba
Levin hoşgeldin

Müzik burada bir araç...Yani telkinleri gizliyor.Beğeninize göre tercih edebilirsiniz.Ben ney tercih ediyorum mesela.Tabii ki kişiden kişiye değişir bu.
Hepsinde telkin ayni telkin.Bu nedenle ayni derecede etki eder diye düşünüyorum.

pardon ya ben farketmemişim terli345 tskler yine cevapladığınız için

rica ederim Levin.
cevabım biraz geç oldu.yeni gördüm.
telkinler umarım beklediğin etkiyi gösterir.

müzikler araç sadece ama biz bu araçların en kısa zaman da çeşitlenmesini istiyorum seçim yelpazesini genişletmek açısından

Ynt: benimde bi sorum varrr!

Arkadaşlar benimde bir sorunum var banada yardımcı olursanız çok sevinicem inanın. İndirdiğim telkinler sadece masa üstünde ikon olarak kalıyor. bir türlü dinlenecek şekle getiremedim. Moderatörlerden biri ilgilenebilicek olursa msn adresimi verebilirim.
sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri