bi bakarmısınız

çarşkı

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba ben bütün telkinleri 3 aya yakın dinledim büyük ölçüde bi düzelme oldu son 4 aydır dinlemiyorum ve eskisinden daha kötü olduğumu bile söyleyebilirim acaba neden böyle oldu yardımcı olacak varmı kafayı yemek üzereymdunk56

öncelikle hoşgeldin..telkinler bilinç altına etki etmiş ve düzelmişsin..hayata bakışın değişmesi demek bu..sadece örnek veriyorum. telkinlerde sana sen hereşeyin en güzelin hakediyorsun mesajı verildi ve bilinç altın 4 ayda bunu öğrendi..telkinleri bıraktın..ama gerilerde bir yerlerde geçmişte bunun tersi bir mesaj var..haketmiyorumm..sonra birgün ayağın taşa çarpıyor iyiyi haketmiyorum inancı öne çıkıyor..kişisel gelişim bitmeyen bir süreçtir..kendimize devamlı vakit ayırmalı ve üzerimize düşüni yapmalıyız..yargıları değiştirmek için telkin dinliyoruz..ama sabahtan akşama kadar bize olumsuz telkinler veren insanlarıda dinliyoruz..hangisinin baskın olacağına ise sen karar vereceksin..sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri