bilin bakalım bugün kimin doğum günü? :)))

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
merhaba arkadaşlar, aramızdan birinin, büyük ihtimal birkaç arkadaşımızın ancak ben sadece maviş ve cadı ablamız var, o nu tanıyorum :) işte onun doğum günü :)

yeni yaşının sana ve sevdiklerine, mutluluk, huzur, sağlık, başarı, bolluk ve bereket getirmesi dileklerimle daha nice yıllara...
happy_birthday_presents.gif

HappyBirthdaytoYou.jpg

not: ben daha önceden öğrenmiştim ;)y789

Doğum gününüz kutlu olsuuuuuuuuuun

nice yaşlara arkadaşlar.. sevgi ve sağlıkla.. iyiki doğdunuz..

pastaei41.jpg

İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSINN ESKİ MAVİŞ CADI, YENİ ELEKTRA sevinclisevincli NİCE MUTLU YILLARAAAAA 8977y789 HEPP MUTLU KALL actionsmile

Kimin doğum günü?
Vitamin ilkin böyle yazdım sonra bi baktım sayfanın üst kısımları da varmış :)))))
İyi ki doğdunuuuuuuz canlaaar

Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz :)
Mümin abi nerden öğrendin bilmiyorum ama beni çok mutlu ettin. Hatırlamış olman özellikle. Harika bir duygu hatırlanmak konuşamıyorumda :):) sözcükler bitti anladın sen beni :) iyiki varsınız.Sizleri çok seviyorum.

Mega ya biz senle telepati kurmaya mı başladık:) Bu arada maviş cadı mı gülenyüz gül mü elektra mı kafam karıştı yaw...

Mega ya biz senle telepati kurmaya mı başladık:) Bu arada maviş cadı mı gülenyüz gül mü elektra mı kafam karıştı yaw...

aaa nasıl yani herkes aynı kişimiy789
düşünsenize bide sitede sadece 2 kişiymişiz sen ve diğerleri ,tabi diğerliri aynı kişi sen aslında hep aynı kişiyle muhattap oluyomuşsun44a.hay allahım yaa gece gece fazla pozitif enerji beynimimi açtı ters mi teptiiii şakaydı tüm değerli site sakinlerine ayrı ayrı selamlar actionsmileAtakan abiyi de kızdırmadan elektranın doğumgünü kutlayım ben.ELEKTRACIM NİCE MUTLU YILLARA SEVGİYLE KAL

Sağlık bolluk dolu nice yaşlara...

aaa nasıl yani herkes aynı kişimiy789
düşünsenize bide sitede sadece 2 kişiymişiz sen ve diğerleri ,tabi diğerliri aynı kişi sen aslında hep aynı kişiyle muhattap oluyomuşsun44a.hay allahım yaa gece gece fazla pozitif enerji beynimimi açtı ters mi teptiiii şakaydı tüm değerli site sakinlerine ayrı ayrı selamlar actionsmileAtakan abiyi de kızdırmadan elektranın doğumgünü kutlayım ben.ELEKTRACIM NİCE MUTLU YILLARA SEVGİYLE KAL
Eski nickim maviş.cadı şimdi ki nickim ise Elektra :) Doğum günümü kutlaman çok ince bir davranış, çok teşekkür ediyorum Cymbella :) İyi ki varsın...actionsmile

Sağlık bolluk dolu nice yaşlara...
Çok teşekkür ediyorum Atakan abim. İnşallah hep birlikte sağlıklı mutlu yıllara. İyi ki varsın...actionsmile

Herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz :)
Mümin abi nerden öğrendin bilmiyorum ama beni çok mutlu ettin. Hatırlamış olman özellikle. Harika bir duygu hatırlanmak konuşamıyorumda :):) sözcükler bitti anladın sen beni :) iyiki varsınız.Sizleri çok seviyorum.

selam tekrardan. bir karşılama konusunda geçmişti, bana niye baslık açmadın diye. bende doğum gününde yazarım demiştim :) öğrendim bir şekilde, kaynağı söyleyemem, olmaz :) ve işte bende yazdım :)

doğum günün kutlu olsun elektraaa...:) nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile

doğum günün kutlu olsun elektraaa...:) nice mutlu ve huzurlu hatta sağlıklı yıllara yanımızda olman dileği ile

cümlem biraz devrikmi olmuş ne! khkh56 khkh56 gece olunca akü boşalıyosevincli

canım benim...y789güzel kız iyiki doğdun yeni yaşın hayrılı uğurlu olsun..yeni yaşınla yeni umutlarda güzelliklerde beraberinde gelir inşallah...seni çok seven kardeşin..O0 seni çoook bu kadar /----OO----\ seviyorum..
not: ellerini acan çocuk yapmaya çalştım khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri