S
Sultan
Guest
annemin bel kemiğinde eğilme var.yürümekte zorlanıyor.annem için dua eder yada şifa gönderirseniz çok mutlu olurum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varızy789
inşallah anneciğiniz iyi olur...
canım tüm dualarım seninle ve annenle anne ne demek ben iyi bilirim acil şifalar dilerim...
canım benim en kısa sürede iyileşmesi için dua ediyorum.sevgiler iyiki varsınnnnblissyblissy
ALLAH İYLİK VERSİN BİR AN ÖNE İYLEŞSİN İNŞALLAH![]()
Allah Şifalar Versin Annenize....
Anneciğine acil şifalar diliyorum canım.
Hemen duamı ve enerjimi yolladım.
bengusucum inşallah en kısa zamanda iyileşir dualaraım sizinle..Rabbim acil şifalar versin..
En kısa sürede acil şifalar diliyorum...
Allahın şifası düşüncenizden kalbinize kalbinizden bedeninize bedeninizde çevrenize dolup taşması duanın dilden düşünce deryasından madde mekanınızı sarmasını dilerim rabbimden dileklerim dualarım annenize ve ihtiyacı olan herkeze
sevgiyle kaldık
acil şifalar diliyorum bir an once eski sağlığına kavuşup rahat bir şekilde yürümesini diliyorum Allah acil şifalar versin..
hepinize gönül dolusu teşekkür ediyorum.her gün annemin iyileştiğini imgeliyorum.çok şükür biraz daha iyi.koltuk değneği ile yürüyebiliyor.doktor iki koltuk değneği verdi ama annem birini kullanıyor ve hep iyiye doğru gidiyor iyiki varsınız ve mutlu kalasınız y789Allahim Bengusunun annesine ve tum annelere sifa versin .Amin
çok teşekkür ederim ben de annemin iyileştiğini imgeliyorum daha iyi. sevgiyle mutlu kalıny789bütün arkadaşlarım ve ben dua edip iyileştiğini imgeliyoruz annenizin iyiki varsınız
Allah acil şifalar versin...annemin bel kemiğinde eğilme var.yürümekte zorlanıyor.annem için dua eder yada şifa gönderirseniz çok mutlu olurum.iyiki varım iyiki varsın iyiki varızy789
bengusucum anneciğine geçmiş olsun...
rabbim acil şifalar versin bütün dualarımız seninle ve annenle....
Allah acil şifalar versin...
allah annenizle beraber nice şifa bekleyen hasta çocuklarımıza,annelere,babalara acil şifalar versin
teşekkür ederim iyiki varsınız ve hep mutlu kalasınızy789Rabbim şifasını esirgemesin annenizden.İnşallah tüm hastalar şifa bulur...Rabbim onları başımızdan eksik etmesin...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.