- Reaksiyon puanı
- 45
Bir melek doğmuş bugünde, kuskusuz binlerce melekle birlikte. Her melekte olduğu gibi bu meleğinde yaptığı insanların yaşamlarına dokunmakmış, onları değerli ve özel kılmakmış. Çok sevmekmiş ve dostluğu en derinden hissettirmekmiş en güzel yaptığı. Bir sözle insanların gününü aydınlatmakmış, onlara cesaret ve güç vermekmiş ellerini tutuşuyla.
Ben bu meleği tanıyorum. Buraya geldiğimde ilk arkadaşımdı o. Hayatımda çok güzel anlara vesile oldu, endişelerimi bir anda sildi tatlı sözleriyle. Ne kadar uzakta olsak birbirimize mesafeler dostluğumuzu hep pekiştirdi, daha da yakınlaştık aslında meydan okurcasına kilometrelere.
Ben seni çok seviyorum meleğim. Hayatıma renk kattığın, dostum olmayı, can olmayı kabul ettiğin için de sonsuz teşekkür ediyorum.
Duru' cum, canımın içi, ballı böreğim iyi ki doğdun yol arkadaşım. İyi ki girdin hayatıma, iyi ki varsın. Hep var ol olur mu?
Sevgilerimle kiss3
Ben bu meleği tanıyorum. Buraya geldiğimde ilk arkadaşımdı o. Hayatımda çok güzel anlara vesile oldu, endişelerimi bir anda sildi tatlı sözleriyle. Ne kadar uzakta olsak birbirimize mesafeler dostluğumuzu hep pekiştirdi, daha da yakınlaştık aslında meydan okurcasına kilometrelere.
Duru' cum, canımın içi, ballı böreğim iyi ki doğdun yol arkadaşım. İyi ki girdin hayatıma, iyi ki varsın. Hep var ol olur mu?
Sevgilerimle kiss3