Bir Meleğin Doğum Günü Partisi 'Duru79'

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
Bir melek doğmuş bugünde, kuskusuz binlerce melekle birlikte. Her melekte olduğu gibi bu meleğinde yaptığı insanların yaşamlarına dokunmakmış, onları değerli ve özel kılmakmış. Çok sevmekmiş ve dostluğu en derinden hissettirmekmiş en güzel yaptığı. Bir sözle insanların gününü aydınlatmakmış, onlara cesaret ve güç vermekmiş ellerini tutuşuyla.

Ben bu meleği tanıyorum. Buraya geldiğimde ilk arkadaşımdı o. Hayatımda çok güzel anlara vesile oldu, endişelerimi bir anda sildi tatlı sözleriyle. Ne kadar uzakta olsak birbirimize mesafeler dostluğumuzu hep pekiştirdi, daha da yakınlaştık aslında meydan okurcasına kilometrelere.

divtab07.gif
Ben seni çok seviyorum meleğim. Hayatıma renk kattığın, dostum olmayı, can olmayı kabul ettiğin için de sonsuz teşekkür ediyorum.

Duru' cum, canımın içi, ballı böreğim iyi ki doğdun yol arkadaşım. İyi ki girdin hayatıma, iyi ki varsın. Hep var ol olur mu?

5zmjbkn.gif

Sevgilerimle kiss3

Sağlık, Başarı, Huzur Ve Mutluluk Dolu Nice Yıllara...

en erken kutlayanlardan olmak ne güzelpartysmiley uzun saglıklı mutlu ve bollugun bereketin hüküm sürdügü bir ömür dilerim.nice yıllarahappy6

Doğumgünün kutlu olsun Duru79.Tüm güzellikler seninle olsun.Sevgilerrr kiss3

belgincim öyle güzel anlatmış ki bu güzel sözlerin üzerine ne söylesek az..y789

30122680oj6.gif
a102.gif
blissy

durucum yumuşacık kalbinle hepimizin hayatında tatlı bir dost olarak girdin...öncelikle bu güzel dostluğun için teşekkür ederim sana...tender45

hayatının her döneminde sevginin mutluluğun sağlığın bolluğun ve bereketin daimi olmasını diliyorum..
49e22574a137tr4.gif
a099.gif

iyiki doğdun canım benim...nice uzun seneler diliyorum sana ailen ve tüm sevdiklerinle...

seni çok ama çok seviyorum...kiss3
stern00024qj1.gif

torta.gif

Sevdiklerinizle Hayırlı mutlu huzurlu güzel yıllar sizin olsun

82320556gz3.gif
Belgin'cim sen ne yaptın böyle?Çok utandırdın beni,çok mahçup oldum.Ben böyle senin gibi duygularımı kelimelere dökemem ama aynı şeyleri paylaşıyorum.Canım benim ne güzel sözler bunlar..Çooook teşekkür ederim.Söyleyecek kelime,mutluluğumu anlatacak söz bulamıyorum.Çok duygulandım,bana hemen mendil gönder...

Tatlım sende iyi ki varsın,bende arkadaşım olduğun için,sorularıma sıkılmadan cvp verdiğin için sana ÇOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM.
21077383ht2.gif

Sana herzaman söylediğim gibi mucccccccccccccck mucccccccccckkkkkk

Mümin çok teşekkür ederim
18820891ac3.gif

Sağlık, Başarı, Huzur Ve Mutluluk Dolu Nice Yıllara...[/quote]

Ballı börek :) buna bayıldım. belgin ne güzel yazmış, anlatmış seni.İnsanın iyi ki var diyebildiği arkadaşları, dostları önemlidir. varlığınla beni mutlu ediyorsun.Durup düşününce iyiki varsın diyorum.Seni tanımamış olsam, hayat daha farklı olurdu.Yolumda bana güç kattın, yeri geldi şafak saydık, yeri geldi vefa ya gittik...
Melih abi sen ve ben güzel bir üçlü oldukguitarguitarguitar.İnsiye kardeşim,dostum iyi ki doğdun,iyi ki varsın.
Mutlu bir ömür diliyorum sana.
956kDoğum günün kutlu olsun956k
hotchocolatemix.jpg

Free file hosting from File Den! Jadordan hediyem canımy789

Canım suzzy'cim çok teşekkür ederim.Asıl ben dostluğun için teşekkür ederm.Seni ve burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum.
fleurs00001grz1np6snyo67tn.gif

belgincim öyle güzel anlatmış ki bu güzel sözlerin üzerine ne söylesek az..y789

30122680oj6.gif
a102.gif
blissy

durucum yumuşacık kalbinle hepimizin hayatında tatlı bir dost olarak girdin...öncelikle bu güzel dostluğun için teşekkür ederim sana...tender45

hayatının her döneminde sevginin mutluluğun sağlığın bolluğun ve bereketin daimi olmasını diliyorum..
49e22574a137tr4.gif
a099.gif

iyiki doğdun canım benim...nice uzun seneler diliyorum sana ailen ve tüm sevdiklerinle...

seni çok ama çok seviyorum...kiss3
stern00024qj1.gif

torta.gif

Tamam bir paket mendil yetmeyecek anlaşılan y789 Canım benim iyiki sende varsın.Ankara'dan kalktın geldin ve senin gibi iyi,rahat konuşabildiğim düşünceli bir arkadaşım oldu.Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.Sen gel biz yine vefaya gideriz,taksim de çikolata içeriz smileydance

hhhhh2xa2ez.gif

Ayrıca hediyemide çok beğendim.Çok teşekkür ederim.Zahmet etmişsin canım benim.

Ballı börek :) buna bayıldım. belgin ne güzel yazmış, anlatmış seni.İnsanın iyi ki var diyebildiği arkadaşları, dostları önemlidir. varlığınla beni mutlu ediyorsun.Durup düşününce iyiki varsın diyorum.Seni tanımamış olsam, hayat daha farklı olurdu.Yolumda bana güç kattın, yeri geldi şafak saydık, yeri geldi vefa ya gittik...
Melih abi sen ve ben güzel bir üçlü oldukguitarguitarguitar.İnsiye kardeşim,dostum iyi ki doğdun,iyi ki varsın.
Mutlu bir ömür diliyorum sana.
956kDoğum günün kutlu olsun956k
hotchocolatemix.jpg

Free file hosting from File Den! Jadordan hediyem canımy789

ros016.gif

Arzu'cum doğumgünün kutlu olsun ,nice sağlık huzur ve mutluluk dolu geçen seneleri sevdiklerine birlikte geçirmeni dilerimmm

ros040.gif

Durucuğum canım benimmm doğum günün kutlu olsun.yeni yaşının huzur mutluluk sağlık ve atacağın güzel adımlarına vesile olmasını her anının bolluk bereketle dolmasını diliyorum.uy897kiss3

Serpil ablacım çok teşekkür ederim.Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim.
97954049ri9.gif

Durucuğum canım benimmm doğum günün kutlu olsun.yeni yaşının huzur mutluluk sağlık ve atacağın güzel adımlarına vesile olmasını her anının bolluk bereketle dolmasını diliyorum.uy897kiss3

Arzu senmi doğdun kız :)) Nice mutlu yıllara inşallah Halkla İlişkiler müdürüm benim :)

Duru'cum bugün tüm dileklerini gerçekleştirmeleri için sana bu güzel melekleri getirdim

sevdiklerinle birlikte geçirebileceğin en güzel doğum günlerinden birisi olmasını diliyorum ve mutluluğun bir sonraki yaşına kadar hiç ama hiç eksilmesin 956k

bir sonraki yaşında dileğimi tazeleyeceğim de ondan y789

kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri