Bir sorum olacaktıı

Heidi_Candy

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben telkinleri dinlemeye daha yeni başlamıştım ama 3-4 gündür sınavlarım yüzünden dinleyemiyorum.
Nasıl bir etkisi olur ?

Not: İnşallah kendimi anlatabilmişimdir terli345

Ben telkinleri dinlemeye daha yeni başlamıştım ama 3-4 gündür sınavlarım yüzünden dinleyemiyorum.
Nasıl bir etkisi olur ?

Not: İnşallah kendimi anlatabilmişimdir terli345

Evet.
Kendini çok iyi anlattın sevincli
Daha doğrusu niye son 3-4 gündür dinleyemediğini.

İyi etkisi oluyor canım y789
Farklı şeyler hissedersin.

Nasıl soracagımı bilemedim şimdi ben dinleyemiyorum ya ara veriyorum olumsuz bir etkisi olur mu diye soruyorum aslında b456

Nasıl soracagımı bilemedim şimdi ben dinleyemiyorum ya ara veriyorum olumsuz bir etkisi olur mu diye soruyorum aslında b456

f678hCok sekersin, yok canim ara vermen etkiyi ortadan kaldirmaz en basa donme gibi bir sorun olmaz yani, kaldigin yerden dinlemeye devam edebilirsin...

Sevgiyle Kal...

f678hCok sekersin, yok canim ara vermen etkiyi ortadan kaldirmaz en basa donme gibi bir sorun olmaz yani, kaldigin yerden dinlemeye devam edebilirsin...

Sevgiyle Kal...

Teşekkür ederiim :) Korkmuştum bir an başa dönecem diye :D Sevindim :) Tekrar teşekkürler sapkal89

ben sınava hazırlanırkende dinliyorum ego, kendine güven ve hafıza konsantrasyon telkini yaptırmştm atakan abiye bunları dinnliyorum.daha iyi çalışabildiğimi düşünüyorum bu şekilde.tüm müzikleride newage tarzında dinliyorum

bence ego kendine güven ve mutluluğu bir ay dinle.... önemi yok hepimiz arada dinlemeyebiliriz ve bazen de dinleyemiyoruz.. sonuçta bu telkini dinleyenlerin hepsinin bir iş yaşamı var... ve dinleyemediğimiz oluyor.... saygılarımla.. esen kal...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri