Brainwave Generator

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cicero

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bilen arkadaşlar acaba bu programın nasıl kullanılacağını açıklayabilirler mi ?Astral seyahatta veya bi başka konuda ? Çok uzun süre dinlememek gerekiyormuş galiba.. Bu süre her konu için geçerli mi ?

ilk defa duyuyorum. Öğrenebildin mi?

program beyin dalgalarınızı istediğiniz hal durumuna sokmak için düşünülmüş bir uygulamadır.bu hal durumu meditasyon,öğrenme sırasındaki en iyi beyin durumu,gevseme,hipnoz vs olabilir.temel prensib beynin yukarıda bahsettiğim hallerde farklı beyin dalgaları yaydığı prensibine dayanır. bu gerçek, tıbbi ve bilimsel olarak doğrulanmıştır.bu gercekten yola çıkarak bu program beyin dalgalarını istediğiniz hal durumuna sokmak için hoparlörlerden farklı frekansta ses çıkararak yönlendirmeye dayanır. böylece ders çalışırken, meditasyon yaparken,gevserken,hipnoz olurken beyninizi en iyi duruma sokabilir ve en iyi verimi alırsınız.
...alıntıdır...

bende var bu program sesi çok ürkütücü.

Bilen arkadaşlar acaba bu programın nasıl kullanılacağını açıklayabilirler mi ?Astral seyahatta veya bi başka konuda ? Çok uzun süre dinlememek gerekiyormuş galiba.. Bu süre her konu için geçerli mi ?
Başlarda 20 dk filan dinlemek gerekiyor.Birde çok karıştırmayın frekansları derim.Ben şu nasıl etkili bu nasıl etkili diye dinlediğim gecelerde tuhaf tuhaf rüyalar gördüm,birinde sanki beyaz bi varlık ağrlık yarattı sıkıntıdan oldu büyük ihtimal ama ürkütücüydü.terli345

Arkadaşlar bu bizim beyin frekanslarımızı alfa pozisyonuna çok kolay getirir ve bunun sayesinde beynimiz bizle savaşamaz hale gelir.Ne hayal edersek o olur yani rahatınıza bakın ve dinleyin. Ama brainwave generatorden başka dinlemeyin bazı kardeşlerimiz idoser dinliyor ve sonra kendilerini kötü hissediyor.

Daha demin dinledim cok fena oldum böyle sarhoş gibiyim resmen ama bu guzel bişey yani işe yarıyhor demek ki simdi cok uykum geldi gidip uyuyacagım merak ettim nasıl rüyalar görücem yarın gelişmeleri yazarım bilmiyorum merak eden var mı gerçi neyse katkı olsun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri