BU DA BENİM HİKAYEM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: BU DA BENİM HİKAYEM

bu hayatta herkesin bir imtihanı var.evet böyle hikayesi olan ya da bundan daha kötü hikayesi olan o kadar çok insan varki.ancak bunların altından kalkabilen çok azdır.sonuçta hep iyi şeylere odaklanmak önemli . hayatın güzel olmayan yönlerine karşı büyük bir azimle mücadele etmeliyiz.nitekim hayat bu örneklerle dolu .tabii bundan ders çıkarana...
pes etmeyelim ...........her koşulda hayatın güzelliklerine yüzümüzü çevirmeye çalışalım. art56art56

evet sances ,
kesinlikle haklısın, unutmamak lazım beterin beteri vardır her zaman.
önemli olan, her türlü zorluğu mümkün olduğu kadar az yara alarak atlatmak.
zorlukların üstesinden geldikçe mutlu olur insan,
ve bu sayede kendine inancı artar.
kendim de dahil herkese hayatın zorlu sınavlarına rağmen mutluluklar diliyorum.
sevgiler

tşk ceren sanada.
insan hayatında başta ruh ve beden sağlığı olup kendine güveni inancı oldukça her zorluğun üstesinden gelir

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri