bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa

melis_88

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
benim favorim cem adrian-denizhan düeti YAĞMUR şarkının ismi tavsiye ederim.odam kireçtir benim de güzel
girlhahahepinizi öptümgirlhaha

hmm daha önce dinlememiştim güzel şarkı gerçektende:) insanı başka yerlere götürüyor:D

beğenmedim, berbat bir şarkı...

beğenmedim, berbat bir şarkı...
olabilir arkadaşım renkler ve zevkler tartışılmaz dimi ama ondan saygı duyarım t678yalnız beğendiğin bir şarkı türü varsa paylaşmanı isteyebilir miyim? tarzını merak ettimmdertykendine iyi bakkkactionsmile

ben bu adamın ismini daha önce hiç duymadım ve gerçekten diğer sanatçılara nazaran çok iyi şarkı söylüyor etkileyeci bir tonlaması var bu şarkısıda muhteşemart56art56 sen nerden buldun bu adamı yahu:D f678h
işte verdiğim linkteki (beyaz show da sölediği) videoyu arkadaş facede paylaşmış ordan sevincli8977

olabilir arkadaşım renkler ve zevkler tartışılmaz dimi ama ondan saygı duyarım t678yalnız beğendiğin bir şarkı türü varsa paylaşmanı isteyebilir miyim? tarzını merak ettimmdertykendine iyi bakkkactionsmile
bu vatandaş, bulutsuzluk özlemini taklit etmiş gibi geldi. bulutsuzluk özlemini beğenmediğim gibi bunu da beğenmedim zevk işte ne yapalım :))
ha benim dinlediğim tarzın pek önemi yok ama madem sormuşsun yazayım.
biraz arabesk, biraz rock, biraz halk müziği, biraz kitaro, biraz piyano enstrümentalleri, biraz romen tarzı (bizim çingenelerin klarnetli davullu dügün müzikalleri değil, romanyalıların müziği :))
anlayacaın ondan bundan ortaya karışık bişey...
ama malesef bu kadar şeyin arasında cem adrian yok :))

bu vatandaş, bulutsuzluk özlemini taklit etmiş gibi geldi. bulutsuzluk özlemini beğenmediğim gibi bunu da beğenmedim zevk işte ne yapalım :))
ha benim dinlediğim tarzın pek önemi yok ama madem sormuşsun yazayım.
biraz arabesk, biraz rock, biraz halk müziği, biraz kitaro, biraz piyano enstrümentalleri, biraz romen tarzı (bizim çingenelerin klarnetli davullu dügün müzikalleri değil, romanyalıların müziği :))
anlayacaın ondan bundan ortaya karışık bişey...
ama malesef bu kadar şeyin arasında cem adrian yok :))
tamam canım cem adrian var mı die sormadım belki ortak konuşabilecğimiz bir müzik türü varsa die sormuştumderty8977bende tek türe bağlı değilim ki senin gibi kulağıma güzel gelen her müziği dinlerim...öle paylaştım işte en son onu dinliodum kulağıma hoş geldi paylaşıım dedim...partysmiley

ben de neden paylaştın diye seni yargılamadım :)
sadece şarkı madem paylaşılmış onu dinlediğim ilk etapta uyanan izlenimleri öne sürdüm.
neyse iyi geceler sana...

ben de neden paylaştın diye seni yargılamadım :)
sadece şarkı madem paylaşılmış onu dinlediğim ilk etapta uyanan izlenimleri öne sürdüm.
neyse iyi geceler sana...
arkadaşım neden sürekli savunmadasın?...tabiki fikrini paylaşabilirsin ben sadece senlede muhabbet kurmak istedim...nese pek niyetin yok anlaşılan actionsmilesanada iyi geceler herşey dilediğince olsunnactionsmile956k

Cem Adrian aslında oldukça ünlü birisi.Ses yönünden de özel bir insan.Ses tellerinin normal insanlardan 3 kat fazla olduğu söyleniyor.Gerçi bu bir bozuklukmuş heralde öyle birşeyler okumuştum:) Ama neticede işine yarıyor.Sesinin kimi yerde 6 kimi yerde 7 oktav olduğu gibi bilgiler var.Müzik eğitimini de Fazıl Say'la tanıştıktan sonra almış.Benim kardeşim de bir ara takılmıştı bir parçasına ama ben dinleyemiyorum.Ses habire değişiyor, bir kadın mı söylüyor erkek mi anlamak güç.Tuhaf geliyor bana:)

evet çok yetenekli olduğunu bende duymuştum ama yorumu ve şarkıları benimde kalbimi çalamadı maalesef.

evet çok yetenekli olduğunu bende duymuştum ama yorumu ve şarkıları benimde kalbimi çalamadı maalesef.
bende bütün şarkılarını dinleyemiyorum banada ağırmı diyim bayıcımı diyim bilemiom öle gelio işte ...ama bu paylaştığım iki şarkı özellikle ilk şarkıyı sevdim956kuzun süredir dinlemiodum dinleyince çok çok beğendiğimi,özlediğimi hissettim hemen sizle paylaşıım didim işte 956kpartysmileyama 3 gündür fırsat buldukça dinliorum ne yalan sölüüm benide baydı yineb456güzel ama işte sıksık dinleyemiyorum8977

mutlulukk FERİDUN DÜZAGAC dıyorumm baskada konusmuyorumm ...benımmm mutlulugum buuuu bee

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri