bu sunum fobisi beni öldürecek

sosyal-fobikkiz

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bıktım artık kurtarın beni daha bir haftadan fazla var ama gece uykularım kaçıyor bu yüzden topluluk önünde konuşamam ben belirtilerim bariz bi şekilde belli oluyor bacaklarımın titremesi, sık sık nefes alma ses titremesi, yüz kızarması vb bunlar çok belli oluyor hiç mi benim durumumda biri yok allaah aşkına yardım edin !!!

Uzun yıllardır sosyal fobimle savaşıyorum ve bu savaş devam ediyor. Yarın ki ödevimi bütün bir sınıf önünde konuşma yaparak sunacağım. Ama eski halim kadar bunu kafama takmıyorum. Küçük bir sorun gibi görmeye başladım artık. Ben bunu yapıcam, ve sonra herşey bitip gidicek diyorum. Sende rahat ol. Kafana takma. Zamanla geçiyor.

Keske ben de yapabilsem uzulmesem keşke ama böyle söyleyince olmuyor benim durumum daha vahim anlatilmaz yaşanır hesabı sunuma daha bir haftadan fazla var ama ben şimdiden çok fenayım

Eftyi duymuştum ama izleyerek olmaz ki orada benim olmam lazim o egitimi yasamam lazım.ya oyle kotu bir durumdayim ki allah düşmanımın başına vermesin ya

yok hayır eft yi internetten çok az bilgi edinerek bile uygulayabilirsin. bi iki video izle anlatıyorlar, işin gerisi kendine uyarlamak olacak, kendi korkuların ve kendi cümlelerinle eft yapacaksın.
keşke ışıklıyol olsaydı o bu konuda çok daha bilgiiliydi

Teşekkür ederim bilgilendirmen için.arastircam bu eftyi.Kim o ışıklı yol ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri