Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

monange

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar astral seyehatle ilgilenen bir arkadasimla bunu tartisiyorduk.. Bana denemem icin asagidaki bilgileri iceren bir dosya gonderdi bende sizlerle paylasmak istedim... Ben hic denemedim.. Hayatimda sadece bir defa oldu o da ben istemeden ... Cok etkili ve olan bir yöntemmis , bu yöntemi herkesin bilmedigini söyledi.. Umarim ilgilenen arkadaslara faydali olur ve denerler... Tabii denedikten sonra da paylasin , ben merak ediyorummmmmm ... 12389

Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

bahsetmiş olduğum teknik Astral seyahati deneyipte sonuç alamayan arkadaşlar için daha önem taşıyor !!
Bu Tekniğin diğerlerinden farkı bu teknik genelde hayal ve düşünce dayalı değil sadece uygulama ve sonuç

MALZEMELER

1 ADET MUM

BİR ADET BOY AYNASI

BİR ADET SANDALYE

BİR ADET TURUNCU(kavuniçi) KARTON

4x4 "O" ŞEKLİNDE KESİLECEK

KARTONUN ALNIMIZIN TAM ORTASINA DÜŞMEYECEK
ŞEKİLDE YAPIŞTIRILMALIDIR

Şimdi Anlatım Bölümüne Geçelim !!!

UZUN SURE BAKMA
Bu teknik icin bir koltuga, muma, yaklasik 4 santim capinda kavunici renkli bir kartona ve duvara asili genis bir aynaya ihtiyaciniz vardir.
Koltugu aynanin onune yerlestirin ve kartonu alninizin ortasina yapistirin. Mumu yaktiktan sonra (yakinda bir yerde bulunmali), isiklari sondurun ve koltuga oturun, boylece aynaya donuk vaziyette olacaksiniz. Rahat ve gevsemeye hazir bir halde olun.

Simdi aynadaki goruntunuzu gorebildiginize gore alninizdaki diske bakmaya baslayin. Bunu goz kirpmaksizin en az 5 dakika yapmalisiniz. Eger goz kirparsaniz bastan baslayin. Bu ilk basta baslamak icin zor bir zaman gibi gorunebilir ama duzenli pratikle bu zamani bir dakikadan iki dakikaya, uc dakikaya, ve daha uzun bir sureye dogru arttirabilirsiniz.
Bunu bir sure denedikten sonra bilincinizin aynadaki goruntunuzle kendiniz arasinda gidip geldigini goreceksiniz. Bir an kendinizi koltukta otururken diger bir anda ise aynanin icinde hissedeceksiniz. Eger buna birkac dakika devam edebilirseniz kendinizi eninde sonunda aynanin icine oradan da diger taraftan duvarin disina projekte olmus olarak bulacaksiniz.

Bir süre baktıktan sonra ;

Bir süre baktıktan sonra etraf kararıracaktır ve sadece alnınızdaki karton görünecektir.Büyük İhtimalle Mum söndümü derseniz!!

Ama sönen mum değildir!!
Alnınızdaki KArton Parlamaya ve ilerde bir kapı halini almaya başlıyacaktır!!!(kişilerde farklılık gösterebilir)

Eğer Bu tutum, sakinlik ve konsatrasyonu bozmazsanız!!
Kapıdan içeri doğru vakkumlanmanız an meselesidir !!!
Korkmak veya heyecan yapmak yok devam edin bakmaya elbet çıkışı gerçekleştirip aynanın içinden geçip dışarı fırlıcaksınız Daha Sonrasıda Bu terli345

NOT: Bu Resimleri ve örnekleri daha açıklayıcı olması için deneme yapmayan arkadaşların sorularına bir nebze cvp vermek
Bu teknik üzerinde durulmamıştır(kaynaklarda) !!
Fakat en etkili tekniklerden birisidir !!

Ynt: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Resimler cikmiyorrrr beceremedim resimleriiiiii hayallah yaaa

resimlere ait linkleri yazın gerekli düzeltmeleri yapabilirim.

Bu taktiği gnoxis.com da bi arkadaş vermişti,etkili bir yöntem super

resimler:
mum.jpg

mirrororgt6.jpg

paranteziciguncesi_sandalye.jpg

kartonra4.jpg

aynaaxh2.jpg

karanlkjl1.jpg

kapew6.jpg

iinecekilmeye3.jpg

wave
viagemastral3qg1.jpg

kiss3 Tesekkürler Cem... O kadar ugrastim ugrastim beceremedimmmm...

Rica ederim denemedim ama bu taktikle çok çıkan arkadaşlar var,önemli olan göz kırpmamak khkh56 hismiley

blook Ben hemen denicem sevincli En az 3 gün ses çıkmazsa bilin ki geri dönememişim demektir sevincli geri dönmek için hiçte isteğim yok zaten khkh56

İlk çıkışta fazla dolaşmamak öneriliyor sadece oda da biraz dolaşılıp geri dönülmeliymiş(ilk çıkış için) art56art56

blook ben şöyle bi 100 m gidip birine bişey söylemek istiyordum dusun yanlış anlaşılmasın kendisi annemdir smil56 kavga ettikte az önce hih33 fazla dolaşmıcam bi gidip gelim smil56 neyse başlıyorum ben gelişmeleri yazarım size wave

peki,bekliyoruz detayları alk78

Melodis annene git astraldeyken ''özeleee iziiinnnn verrrrr'' de.Anneciğin korkudan sana üniversite bile açar khkh56

ooo67 ayyyy çok korktum yu89 ilk başta gözlermi kırptım 1dkda falan ama sonra yeniden denedim 2.dkdan sonra benim yüz kayboldu sevincli evde kimsede yok korktum kırptım gözlerimi tekrar bu sefer bilerek yrl78 yok yok benim gibi korkağın biriyseniz gece yarısı böyle bişeye kalkışmayın sadanim

ilginç bi deneyimdi ama y789

redflowers ' Alıntı:
Melodis annene git astraldeyken ''özeleee iziiinnnn verrrrr'' de.Anneciğin korkudan sana üniversite bile açar khkh56

sanada bişey söylemeye gelmiyor ispiyoncu dlckrn

Bak şimdi.Aşk olsun sad456

redflowers ' Alıntı:
Bak şimdi.Aşk olsun sad456

şaka tabikiiiiiii..... smiliyface redflowersim bi tane... ark5 aslında fena fikir değil cnm benm f678h

y789 Me komiksinizz yaaaa... Bende korkmasam denicem de bu yöntemle devamli gezinip gelen arkadasim var.. Hic korkmuyor ama ben korkumdan bir kere bile denemedim... ooo67

Ya melodis şu turuncu kartonu gece gece nasıl buldun ya.Her seferinde yarım çıkıyordum ben.Bu gece deniyim de tam çıkarsam harika olur.1 hafta içinde Dünya'yı gezerim ben.  sevincli

Not:Birde neyle yapıştırdın bu kartonu.404 olur mu.

khkh56

Ya benim eski bi defter vardı turuncu kaplı işte ordan kestim aa34 aa34

tam turuncu değildi ama idare eder aa34

melodis ' Alıntı:
ooo67 ayyyy çok korktum yu89 ilk başta gözlermi kırptım 1dkda falan ama sonra yeniden denedim 2.dkdan sonra benim yüz kayboldu sevincli evde kimsede yok korktum kırptım gözlerimi tekrar bu sefer bilerek yrl78 yok yok benim gibi korkağın biriyseniz gece yarısı böyle bişeye kalkışmayın sadanim

ilginç bi deneyimdi ama y789

Böyle olacağını tahmin etmiştim thumbsanim bende malzemeler olmadığı için deniyemedim ama yakında bende denerim...bi de theta dalga boyunu öneririm ben hep onla çıkıyorum super hismiley

yarın ben de deneyeceğim, mümkün olursa. bir şey merak ediyorum, istediğimiz kişinin yanına gidebiliyor muyuz acaba?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri