Buda Şimdiki Hikayem :)

mutlukiz

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Hayatımdan oldukça memnunum. Daha memnun hissettiğim dönemlerde oluyor sitede fazla aktif olamasamda herkesin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum ve sizleri çok seviyorum. 956k s456
öncelikle olumlu düşünceye dair bir takım sorunlarım var. Olumsuz düşündüğümde veya birisi bana olumsuz bir eleştiri yaptığında kendimi çok kötü hissediyorum ve istemesemde onlara inanıyorum.
Mesela tanışmayı çok istediğim bir ünlü var o yabancı ama ona ulaşmak basit çünkü fazla ünlü değil.Onunla birgün tanışacağıma eminim. Ama annem bana gelip "hayatta herşey olacak değil ya!" dedikten sonra çok olumsuz etkilendim. Bunu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim :)) u859

Annenin her söylediği doğru olucak değil ya. bu taraftan bak istersen.

Etrafındaki olumsuz düşüncelerin senin enerjinden çalması çok normal. Bunun ilacı ise kendi düşüncelerine olumsuzlukların karışmasına izin vermemek. Onlar olumsuz bir şey söylediğinde sen onu olumluya çevirecek bir panzehir bul yoksa etki altında kalman çok normal. "Hayatta herşey olacak değil ya!" konusuna hak verirsen nur topu gibi bir çekirdek inancın olabilir. Elinden geleni yapar ve fırsatları değerlendirirsen neden olmasın ki istediğin bana göre çok imkansız birşey değil. Ayrıca bugün dünyada imkansız denilen şeyleri başarmış insanların hikayeleri okuyoruz.

O ünlü dediğin kişi müzisyen mi?

Annenin her söylediği doğru olucak değil ya. bu taraftan bak istersen.

Benim annem hep haklı olduğunu söyler haklı olmasa bile "anneyim ben olsun o kadar" der :) bunun için ben ne yapayım? Seviyorum annemi ya bitanem o benim bazen ayrı düşsek de düşüncelerimizde baş tacım
:)

Benim annem hep haklı olduğunu söyler haklı olmasa bile "anneyim ben olsun o kadar" der :) bunun için ben ne yapayım? Seviyorum annemi ya bitanem o benim bazen ayrı düşsek de düşüncelerimizde baş tacım
:)

Annecim allah bizi hatalarımızla yaratmamışmı bu durumda nasıl hatasız olabilirsin de:)))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri