Bugün Canım....

Alexandra

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
21
Bugün Canım....

Bugün içinizden ne geçiyor????

Bugün canınız ne yapmak istiyor???

Bugün kendiniz için ya da sevdikleriniz için ne yapmak istiyorsunuz????

hamak.jpg

Ben bugün kumsalda güzel bir yürüyüş yapıp sonra da gelp bu hamakta biraz kitap okuyup uyumak istiyorum... Bütün gün güneş beni ısıtırken sessizliğin keyfini çıkartmak istiyorum...

cat56

Bir kitap indirdim imgeleme ile alakalı. Fırsatını bulup onu hemen okumak istiyorum. :)

Bu gün içimden; Uzak Doğu'ya gidip tüm mistik öğretilerin doğduğu mekanları gezmek geliyor. Antik Çağlara ait tüm güzellikleri ve insanı olgunlaştıran değerli öğrenmek geliyor...

Bugün Canım, yamaç paraşütü yapmak istiyor,o heyecanı tatmak istiyor canım. Gökyüzünde süzülürken denizin ve ormanın birleştiği noktayı görmek ve o anı ölümsüzleştirmek istiyor.gulensmiley

Bugün canım çakılımla kahve içmek istiyor , dün de istiyordu , eminim yarın da bu isteğim değişmeyecek... :))

Bugün canım çook özlediğim arkadaşlarımı ziyarete gitmek istiyor. Minik bir valiz alıp yanıma, uçakla gezinip herbirinin hayatına uğramak istiyor...

Dünya küçüldü ama iş hayatı da hızlandı galiba

smil56

ucak.jpg

Bugün canım sessizce çantamı alıp kimseye haber vermeden parmak uçlarıma basa basa iş yerinden kaçmak istiyor.

Bugün canım herşeyden, herkesden uzaklaşmak, hiçbir iş yapmadan yatmak, dinlenmek, kafa boşaltmak istiyor.

Bugün canım arkadaşıma gidip uzuuunca bir kahvaltı yapıp, keyif çatmak istiyorrrrrr:)))

Bi de simit :)))

hehe:))

saaat 11.25 kahvalti yapiyorum :)))) bi simit yok :P, son gunum... yarin yeni isyerinde basliyorum... acayip yorgun hissediyorum.. ama basladiktan sonra ferrari gibi oluyorum valla :)).

saaat 11.25 kahvalti yapiyorum :)))) bi simit yok :P, son gunum... yarin yeni isyerinde basliyorum... acayip yorgun hissediyorum.. ama basladiktan sonra ferrari gibi oluyorum valla :)).

Yeni işiniz hayırlı olsun. Şimdiden başarılar...

Bugün canım fena halde dans etmek istiyor. Hem de fena haldeee:)))

tango-contrabajo-de-mujerupsidedown.jpg

bugün canım,,dün beni 2 dakikada sırılsıklam eden yağmurun aynısı, bugün şakır şakır yağarken,,pencerenin kenarındaki kanepede mışıl mışıl şekerleme yapmak istiyor 44a

Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece oğlumun yanında olup sağlıklı olmasına tanık olmasını istiyorum . Dilerim gece ki gibi yine ateşi çıkmaz da günü rahat geçirir kuzum.

Bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor, sadece oğlumun yanında olup sağlıklı olmasına tanık olmasını istiyorum . Dilerim gece ki gibi yine ateşi çıkmaz da günü rahat geçirir kuzum.

Çok geçmiş olsun Ablacığım. Kuzucugun sağlıklı bir gün geçirmesini dilerim. Maşallah.

Canım beniiiiiiim,

Hastalandı mı küçük prensin???

Daha yeni gördüm hayatım. Çok geçmiş olsuuuuuuunn... Biran önce toparlayıp seninle yine güzel güzel oynamaya başlamasını diliyorum.

Kıyamam ben ona hiiiiççç:))

Daha oturup birlikte tatlı yiyip oynayacağız.

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri