- Reaksiyon puanı
- 2
Daha ii olmak istiorum diyenler 1 yazsın ... Hep beraber dünyaya yeni bir pencere açalım ... s45apkguitarhappy6
Çözülür ablamm benim. Allah kolaylık versin sanaactionsmileCozulmeyi bekleyen bir suru sorun
Aynen benimde öyle bir sorunum var ya olacak ya da olacak hani derler ya, ya herrü ya merru aynen öyle. Ama kısmet bakalım olur mu bilmem. Herşeyin hayırlısı ablacım. Olmazsa da sıkma tatlı canını. Sen bize lazımsın. Birtanecik ablamız...actionsmileSabretmeyi ogrenmem iyi oldu. Ya cozulecek ya cozulecek ikisinden birisi
aaaa Esra'm senin iyi olman lazımmmkarmaşık...
Herkesin duygularını anlayamadığı, hissettiklerini anlamlandıramadığı olur. Senin de şu an böyle. ama geçeceğini biliyorum. Birgün herşey güzel olacak ve mutluyum diyeceksin. Umarım herşey istediğin gibi olur Esra'm..karmaşığım![]()
Herkesin duygularını anlayamadığı, hissettiklerini anlamlandıramadığı olur. Senin de şu an böyle. ama geçeceğini biliyorum. Birgün herşey güzel olacak ve mutluyum diyeceksin. Umarım herşey istediğin gibi olur Esra'm..
Ay aynen. Bugün ders çalışıyorum annem eline elma almış katur kutur yiyor girlhaha Kan beynime sıçradı... Sinirim hemen geçti ama gittim yanaklarından öptüm blissy Mutluyummm ve yarında mutlu olacağım çünkü çalışmam gereken 5 ders var. Ders çalışmayı seviyorummmms456s456olumlu olmak istiyorum;ama anacığım bunu bloke ettiah annem ah
![]()
gülen hiçkimse görmedin mi yanii actionsmile bennce bir gün sadece bu şekilde sıkıcı olabilirr sevincli eğer görmediysenn, bu yiy bir fırsatt:çok sıkıcı bir gündü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.