BUGÜN NASILSINIZ

rimdeng2121

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Daha ii olmak istiorum diyenler 1 yazsın ... Hep beraber dünyaya yeni bir pencere açalım ... s45apkguitarhappy6

pylaşım için saol 111111111111111111111111111111

1.................. Harika,harika ve harikaydı bugün. Doğayla iç içe olmam bütün negatif enerjimi attı o kadar mutlu ve huzurluyum ki anlatamam......956k Bugün yaptığımı ayda bir mutlaka yapmalıyım. blissy Sevgilerrrr........

Ben bugün çok gerginim.Aslında normal bir ruh durumundayken akşama doğru değiştim.İş yerinde birine sinirlendim.Tepkimi yumuşak bir şekilde belli ettim ona.Bu tür şeyler yeni işimde yaşayacağım biliyorum çünkü yepyeni bir departmanda çalışıyorum 8 sene muhasebecilikten sonra.Zamana ihtiyacım var biliyorum, geçecek.Evde de istediklerimi yapabileceğim ortam yok.Şehir dışından misafir var.Sevdiğim insanlar ama maalesef evde bir kaç gün yapmak istediklerim için engel teşkil ediyorlar.Yalnız itiraf edeyim gerginken hiç çekilmiyorum.Asık surat hiç yakışmıyor bana.Sonra evdekilere karşı kırıcıda olabiliyorum zaman zaman.Örneğin Az önce de tlfda birini kırdım.Off özür dilerim birazdan arayıp.Mutlu olabilmek için engellerle yaşamayı öğrenmem gerek.Geçte olsa öğrenmem gerek.Bugün kendimi bir seviyor bir sevmiyorum.Şimdi biraz sakinleşmem gerek.Gidip tlf edeyim..

Bugün, yarın için planlama yaptım. Harikayım yine çok mutluyummmmblissy

bugün çok tembelim...ayrıcada karmaşa içindeyim. dışarı çıkıp çılgınlar gibi bağırmak istiyorum:)finallerden de bıktım bitmiyolar yaa.

bu öğleden sonra çok kötüydüm ama arkadaşlarmdan aldığım güzel haberlerle çok mutlu oldum yarın daha da mutlu oluyorum inşallah...

Sabretmeyi ogrenmem iyi oldu. Ya cozulecek ya cozulecek ikisinden birisi
Aynen benimde öyle bir sorunum var ya olacak ya da olacak hani derler ya, ya herrü ya merru aynen öyle. Ama kısmet bakalım olur mu bilmem. Herşeyin hayırlısı ablacım. Olmazsa da sıkma tatlı canını. Sen bize lazımsın. Birtanecik ablamız...actionsmile

karmaşık...

karmaşığım :(

Herkesin duygularını anlayamadığı, hissettiklerini anlamlandıramadığı olur. Senin de şu an böyle. ama geçeceğini biliyorum. Birgün herşey güzel olacak ve mutluyum diyeceksin. Umarım herşey istediğin gibi olur Esra'm..

Herkesin duygularını anlayamadığı, hissettiklerini anlamlandıramadığı olur. Senin de şu an böyle. ama geçeceğini biliyorum. Birgün herşey güzel olacak ve mutluyum diyeceksin. Umarım herşey istediğin gibi olur Esra'm..

canım benim aynen öyleyimy789o duygular içersindeyim...güzel dileklerin gerçekleşecek inanıyorumkahvesmileyseni seviyorumm tatlı cadımm :)

Çok mutluyum. Her şey istediğim gibi gidiyor bugün.

olumlu olmak istiyorum;ama anacığım bunu bloke etti :)ah annem ah :)

olumlu olmak istiyorum;ama anacığım bunu bloke etti :)ah annem ah :)
Ay aynen. Bugün ders çalışıyorum annem eline elma almış katur kutur yiyor girlhaha Kan beynime sıçradı... Sinirim hemen geçti ama gittim yanaklarından öptüm blissy Mutluyummm ve yarında mutlu olacağım çünkü çalışmam gereken 5 ders var. Ders çalışmayı seviyorummmms456s456

çok sıkıcı bir gündü
gülen hiçkimse görmedin mi yanii actionsmile bennce bir gün sadece bu şekilde sıkıcı olabilirr sevincli eğer görmediysenn, bu yiy bir fırsatt:
happy-baby-photos.png

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri