Bymehmet Doğumgünü Kutlaması

Pamukk

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Mehmet doğumgünün şimdiden kutlu olsun,

Bu yeni yaşın sana ve sevdiklerine bütün isteklerini en hayırlı şekilde getirsin

Mutlu ,sağlıklı ve huzurlu yeni bir yaş dileklerimle...

pasta1gz.jpg

hediye-paketi-052814274-orta.jpg

mutlu yıllae

Bende konuyu açmak için bekliyordum Pamukk önce davrandı..
Bu Cuma Mehmet'in doğum günü....

Yeni yaşının sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum Mehmet'cim..
İyi ki doğdun iyi ki bizlerlesin...

s456
bird19ku4.gif

Pamukcum çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim.Görünce şaşırdım..Yarındı çünküsevincli

Sana da, mutlu huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum değerli arkadaşım.sung66

Atakancım, çok teşekkür ediyorum sana da. Senin kurduğun site sayesinde, bir çok değerli dostluklar, kardeşlikler oluştu burada. İnşallah, daha nice yılları, nice doğum günlerini burada hep birlikte kutlarız.

Ayrıca, 30 uma merdiveni de dayamış oluyorum böylece.sevincli

Çok saolun tekrar...kiss3

dünürcüüüümm...sevinclinice nice yaşlara...
a097.gif
olsun biz erken kutlarız böyle...adettendir...y789

iyi ki doğduuuunn...
00000015.gif

yeni yaşının sana ve tüm sevdiklerine mutluluk sağlık başarı bolluk

ve bereket getirmesini dilerim...krzm67

nice uzun yıllara hep birlikte...
4.gif
6.gif
5.gif

sevgiler...actionsmile

16pk4.gif
balloon035iv6.gif

Mehmet'ciğim doğumgünün kutlu olsun..

Yeni yaşın sağlık, mutluluk, bolluk, bereket ve hayırlı kısmetler getirsin.. sevincli

Nice yıllara..

doğum günün kutlu olsun bymehmet.
nice mutlu yaşlara :)

doğum günün kutlu olsun Mehmet,nice mutlu yaşlara.

Mehmet 30 u geçmedin mi sen daha y789

Canım arkadaşım, uğraşmaktan en zevk aldığım nevi şahsına münhasır zat-ı muhterem.

Sevdiklerinle beraber nice nice uzun senelere, sağlıkla, mutlulukla, en önemlisi huzurla.956k

İyiki doğdun desem inanır mısın wave

Sevgiler, mutlu seneler.

mutlu yıllar hayat size hep güzel sürprizler getirsin.

sevgili mehmet yeni yaşının sana ve sevdiklerine sağlık huzur başarı bolluk bereket getirmesini diliyorum.doğum gününüz kutlu olsun..

Sevgili mehmet abi doğum gününü kutlarım
Sağlık başarı ve mutluluk seni bulsun :))

doğum gününüz kutlu olsun..

Dogum gununuz kutlu olsun, rabbim sevdiklerinizle birlikte hayal ettiginiz gibi bir hayat nasip etsin..

doğum günün kutlu olsun Mehmet'ciğim

yaklaşık 15 gün arayla üye olduğumuz bu forumda bir çok güzellikler paylaştık.. birlikte yol aldık adım adım..

kendi adıma teşekkür ediyorum varlığından, paylaşımlarından ve desteklerinden dolayı..

yeni yaşının tüm beklentilerine cevap vermesini ve bol sürprizli geçmesini diliyorum.
sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol kahkahalı nice uzuuun seneler..
herşey gönlünce olsun..

sevgilerimle

Suzzy, Yakamoz, Yeni bir hayat, MüminOkan, Nefa, Belgin, Karalevaya, Serpi22, Abdullah, Yasal06, SuDuru,, Sanemce, Asya 26...

Şubatın 27'sinde, bir cuma günü doğmuşum ve bu gün de yine bir cuma günü.

Dünden beri yeni girebildim foruma daha.sevincli

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum.kiss3

Belki, sizlerden, bazı arkadaşların doğum gününü bile kutlayamadım, sıkıntılarıyla ilgili bişeyler yazamadım. Son bi kaç aydır pek fazla takip edemiyorum forumu. Lütfen öyle bir durum varsa kusuruma bakmayın.12389

Ama gönüllerimiz bir. Sizlerle tanışmaktan, dost olmaktan ben çok memnunum. sung66

Belki de dostlukların, sanal olmadığı sitelerin en başında bu site geliyor.956k

Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum...
İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz.
kiss3kiss3

iyiki doğmuşsunuz..Doğum gününüz kutlu olsun:):)
İnsanın en çok ilgiye ihtiyacı olduğu gün ve enerjisinin en yoğun olduğu gündür umarım bugünde dilediğiniz herşey gerçek olur..

actionsmile Doğum günün kutlu olsun sağlık mutluluk başarılar dilerim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri