Cesaretlenmek için...

turşusuyu

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
2-3 yıldan berı uzun aralıklarla telkınlerı dınlıyorum.Her konuda cesaretlenmek için hangi telkine daha çok yüklenmeliyim?dusun2

Kendine güven+ ego olabilir.

İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız cesaret konusunda özel telkin de satın alabilirsiniz. Ayrıca cesaret ile ilgili olumlama cümleleri ile çalışırsanız faydası olacağını düşünüyorum. Sevgiler.

Kendine güven+ ego olabilir.

İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız cesaret konusunda özel telkin de satın alabilirsiniz. Ayrıca cesaret ile ilgili olumlama cümleleri ile çalışırsanız faydası olacağını düşünüyorum. Sevgiler.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Örnek verebileceğin cesaret ile ilgili olumlama cümleleri var mı?

"Günün Olumlaması: Yüreğimin dağılan her bir parçasını sevgiyle sararak iyileştiriyorum. Korkularımın üzerine kararlılık ve cesaretle gidiyor. Yenilgiyi zafere dönüştürmenin mutluluğuna şükrediyorum."

Astrolog Şenay YANGEL

***​

* Cesaretimi yitirmeyi reddediyorum .(Bu cümleden pek hoşlanmadım ben olsam cesaretimi kazanmayı seçiyorum, derdim.)
* Her duruma göğüs gerecek bilgelik tam içimde.
* İçimdeki Kusursuz Güç , ne yapacağını ve nasıl yapacağını biliyor .
* Hiçbir şeyin onun için imkansız olmadığı Güç içimde .
* Yaptığım her şeyde içimdeki Kusursuz Güce güveniyorum .

-JACK E. ADDINGTON-

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri