ÇİÇEĞİMİZİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ..

çiçeğim

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
mlk34 Biraz şans,biraz sevgi ve sabır,birer parça zaman başarı ve memnuniyette eklersek malzemelere hepsini karıştırıp kişisel gelişim yolundaki arkadaşlarıma ve kendime bir hayat pastası yapabiliriz değil mi arkadaşlar?BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM!!!nerdesinizzzzz.... uy897 guitar derty
ben cafeyi süsledim bile. kiss3

motivasyonum yüksek,disiplinliyim ve enerji doluyum..... super 956k f678h s456 ttli3 k8908

Ynt: ÇİÇEĞİMİZİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ..

doğum günün kutlu olsun çiçeğim
sağlık ve mutluluk dolu uzun yıllar dilerim blissy

dogumgunu10011ih3gb5.jpg

kiss3 Nice Yıllara kiss3

biraz şans biraz sevgi ve biraz sabır birer parça zaman ve başarı memnuniyetide eklersek malzemelerin hepsini kariştırıp senin için uzun vedileklerinin gerçekleştiği birhayat pastası yapabiliriz sanırım...Nice mutlu yıllara

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

Hepinize içten teşekkür ederim...arkadaşlar...kucak dolusu sevgiler kiss3 kiss3 kiss3

88504719uq7.jpg

aslanlar gibi mutlu güçlü sağlıklı huzurlu yaşlar dilerim sitemizin cat56 olarak sevgilerimle sevincli

mlk34 mlk34 mlk34 ÇİÇEĞİM doğum günün kutlu olsun..yaradan yolunu kendi nuruyla aydınlatsın..melekler yoldaşın olsun mlk34 mlk34 mlk34 mlk34 mlk34

17dz6.jpg

mutlu yaşlar canımm sevincli ark5

hayalayaz ' Alıntı:

Moderatör sadece konuları taşımayı bilen değildir hayalcim, herkesin derdini sorusunu sorununu sevincini her an taşımaya hazır bekleyendir tender45

Sense bunu zaten en güzel şekilde yapıyorsun. Taşıma işini de üstlenmiş shamatic gibi arkadaşlarımız yetişecektir imdadına meraklanma ttli3

Ömür mutlu olman ve tüm güzelliklerin seninle olması dileğiyle.... mlk34

İyi ki doğdun

meninje ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:

Moderatör sadece konuları taşımayı bilen değildir hayalcim, herkesin derdini sorusunu sorununu sevincini her an taşımaya hazır bekleyendir tender45

Sense bunu zaten en güzel şekilde yapıyorsun. Taşıma işini de üstlenmiş shamatic gibi arkadaşlarımız yetişecektir imdadına meraklanma ttli3
sağol canım benim..ama bu gerçekten eksiklik..ben bu akşam oğlumdan bir kurs alayım bari şamanımda herşeye yetişemiyor..yetişsede yoruluyor kıyamam ben ona...

doğum günün kutlu olsun çiçek
nice mutlu sağlıklı yıllara

doğum günün kutlu olsun kiss3 kiss3 kiss3

Nice nice yıllara

Doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene hpm2

dogum günün kutlu olsun nice saglik huzur ve mutluluk dolu yillara kiss3

nice mutlu yıllara gönlündeki güzelliklerle hayatının her anında sarmaş dolaş olman dilegiyle

k8908

k8908

k8908

sevgiyle kal kiss3

fire45435257e1kp2ca5yk0.gif
Doğum Günün Kutlu Olsun Çiçek
fire45435257e1kp2ca5yk0.gif

Sağlık-Başarı-Mutluluk
Seninle Olsun

545b61b9d9xr0ql6.gif

Biraz geç oldu çiçeğim...canım doğum günün kutlu olsun..

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun...

ping256.gif
353015tkprxcc8un.gif
birthday.gif

7254.gif
çiçeğim mutlu huzurlu başarılı nice yıllar dilerim...
comp076.gif

doğum günün kutlu olsun...
feste001.gif

sevgiler..
30011869dq6le6.gif

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri