Çiçek1973 Öğretmenlik Kutlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cicek1973

Guest
Selam

Arkadaşlar ben pazartesi günü ücretli sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 5 .sınıfları okutuyorum.Gerçekten seviyorum öğretmenliği Bildiklerini aktarmak çok güzel.Çocukken hayalimdeki meslekti tabi büyüdükçe şartlar değiştikçe hayallerde değişiyor.Maddi olarak doyurucu değil ama manevi olarak gerçekten çok tatmin edici.Onların bişeyler öğrenme hevesi inanın dünyalara değer. kiss3

Ynt: Çiçek1973 Öğretmenlik Kutlaması

Çiçek'cim seni canı gönülden kutlarım.Senden de beklediğimiz bu güzel haberi aldık ne mutlu.

Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleği seçmiş olman ayrıca sevindirici. alk78

İşinin sana bolluk bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum canım benim. kiss3

Beraber daha nice güzel haberlerini kutlarız dilerim.

canım benim , çok sevindim bu harika bir haber , gurur duyuyorum arkadaşım seninle çok kutsal bir görev öğretmenlik ,sen en güzel şekilde yapacaksın biliyorum ,demekki senin kısmetinde öğrencilerinin olacağı ve onlara hizmet sunacağın bir meslek yapmak varmış ,inan bu belki çok guzel bir giriş kapısı olacak yeni imkanlara göreceksin ,çok iyi yapmışsın öğretmenliğe başlamakla için rahat olsun canım benim.Tebrik ederim kiss3

GlobeRedroses.gif

Teşekkür ederim canlarım benim kiss3

Elimden geleli yapmaya çalışıyorum.Başarılı olacağıma inanıyorum. alk78

Tebrik ederim,çiçekciğim.. alk78

Çocukluk hayalin olan sevdiğin bir mesleği yapman çok güzel..Severek yaptığın için de, harika öğrenciler yetiştireceksin..

Canı gönülden kutluyorum... kiss3

"Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır."

Hocam, yeni goreviniz hayirli olsun smiliyface

çiçek tebrik ederim, hayırlı olsun kendini mutlu hissettiğin bir işte çalışman ne güzel.

seni daıma genç tutacak bı meslek yapıyosun tebrikler .. lütfenn okumayı sevdırecek etkınlıkler yaptır onlara . çok önemli bı kazanç olur bu onlar için

carinhas12qv8nm.gif

Çiçekkkkkkk bu ne güzel bir haber. wave
Canım çok sevindim. art56art56
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun
.

Çiçek bir türlü güzel resim koyamadım siteye kusura bakma..
Seni mutlu görmek çok güzel.
kiss3 kiss3 kiss3

canım çiçekcim...tebrikler...
msnsayfam195lj5.gif
  super çok sevindim...öğretmenlik çok güzel ve kutsal...

umarım uzuun yıllar nice başarılı genç nesiller yetiştireceksin...tekrar hayırlı olsun canım... blissy

bolluk ve bereketle...
2587.gif
bloem0289pe.gif

çiçekçim bugün aldıım en güzel haber canım inan çok mutlu oldum ttli3 ayy ne güzel cıvıl cıvıl çocuklarla uğraşmak ttli3
hayırlı olsun gülüm.. manevi yönden çok doyurucu olduğunu tahmin edebiliyorum inşallah maddi yönden de öyle olacak sung66

sevgiler kiss3

çiçekçim tebrik ederim alk78 yeni işin hayırlı olsun. senin adına çok sevindim kiss3 kiss3

nick'i güzel arkadaşım canı gönülden tebrik ederim,hayırlı olsun mlk34

umarım işinde maddi,manevi mutlu olursun kiss3 kiss3

tebrik ederim canım ayrıca senin kadar donanımlı birinin vekil olarak bile olsa bu mesleği yapıyor olması ve yeni yetişen nesile katkıda bulunması beni mutlu etti. belki maddi yönü tatmin etmeyecektir. ancak öğretmenlik bambaşka bir meslek. zaten sen de satırlarında bunu ifade etmişsin.​

scaled.php

coeur101pm2.gif
ben senin gibi bir dosta sahip olduğum için hep gurur duydum..
öğrencilerinin senin gibi bir çiçeğe sahip olması çok büyük bir kazanç..
imgres

arkana baktığında gururla ben yetiştirdim diyebileceğin koskoca bir neslin önünde durabilmen dileklerimle..

başarıların .. mutlulukların.. bolluğun ve bereketinin daim olsun..
tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleştiği haberlerini duyalım böyle inşallah..

fle91xf.gif
sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri