Çocuklar kimleri örnek alır?

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Çocuklar kimleri örnek alıyor ?

RTÜK’ün 17 ilde 1719 çocuk üzerinde yaptığı "İlköğretim Çağındaki Çocukların Televizyon İzleme Alışkanları" araştırmasında ilginç sonuçlara ulaşıldı
nokta.gif
İşte ortaya çıkan değerler:

Araştırmaya göre, ilkokul çocukları boş zamanlarında en fazla kitap okuyor
nokta.gif

Kitabı çok az farkla televizyon ve arkadaşlarla oynama izliyor
nokta.gif

Çocukların yarısından fazlasının evinde bilgisayar bulunmazken, yüzde 47’si bilgisayar sahibi
nokta.gif

Öğrenciler bilgisayarı en fazla oyun ve eğlence için kullanıyor
nokta.gif

Bilgisayarın kullanım amacını, öğrencilerin yüzde 70’e yakını "oyun ve eğlence" olarak açıklıyor
nokta.gif

Öğrencilerin yarıya yakını, hafta içinde 17
nokta.gif

Araştırma sonuçlarına göre, ilköğretim çağındaki çocuklar TV’de en fazla çizgi film izliyor
nokta.gif

Çocukların en çok sevdiği dizi filmler de sırasıyla Sihirli Annem, Yabancı Damat, Acı Hayat, Cennet Mahallesi, Aşk Oyunu ve Avrupa Yakası
nokta.gif

İlköğretim çağındaki çocukların en çok sevdiği televizyon kahramanı ise Örümcek Adam
nokta.gif

Reklamlar da en fazla çocuklar tarafından izleniyor
nokta.gif

Çocukları televizyon izlerken en çok rahatsız eren görüntüler ise "açık-saçık çıplaklık içeren görüntüler", "kavga ve şiddet görüntüleri" ile "insanların ağladığını gösteren görüntüler
nokta.gif

Çocuklar büyüdüklerinde en fazla "Sihirli Annem" dizisindeki "Betüş" gibi olmak istiyorlar
nokta.gif

”... Suskunluğum / tek suçum ...”

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri