daha mutlu bir hayat için...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

turkuaz84

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Herkese selamlar...Ben de siteyi yeni keşfedenlerdenim.Hayatımın daha olumlu olması için pek çok şeyle uğraştım.Uğraştığım şeylerle,hayatını değiştirmiş pek çok insanın yorumlarını okudum.Ancak hiçbiri,benim hayatımda değişikliğe neden olmadı.Bu yüzden bu sitedeki telkinlerin de işe yarayacağından pek emin değilim.Ama denemeye değer.Daha mutlu,daha pozitif bir hayat için buradayım actionsmile

hoşgeldiniz.
yorumları okumak tabii ki hayatınızı değiştirmez ..
Telkinleri dinlemeniz yeterli.Telkinleri dinlerken değişeceğine inanmanız gerekmemektedir.
Bu nedenle eğer sabırla bir en az 5 gün dinlerseniz etkileri hissedersiniz.
Etkileri gördükten sonra da telkinleri dinlemeye devam ediniz hemen bırakmayınız.

Yanımıza hoşgeldiniz.

Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile

Herkese selamlar...Ben de siteyi yeni keşfedenlerdenim.Hayatımın daha olumlu olması için pek çok şeyle uğraştım.Uğraştığım şeylerle,hayatını değiştirmiş pek çok insanın yorumlarını okudum.Ancak hiçbiri,benim hayatımda değişikliğe neden olmadı.Bu yüzden bu sitedeki telkinlerin de işe yarayacağından pek emin değilim.Ama denemeye değer.Daha mutlu,daha pozitif bir hayat için buradayım actionsmile
İnceleyin efendim. Madem bu zamana kadar bu kadar emek verip bunca şey yapmışsınız dediğiniz gibi denemekten bir şey çıkmaz.
Sizi çok iyi anlıyorum, bir çok kişisel gelişim kitabı okudum. Hep aynı şeyleri söylüyorlar haklısınız. Değiştim diyenlerin değişimleri kısa vadeli oluyor. Ama burada sanki hepsi derlenmiş. O okuduklarım burada anlam kazanıyor gibi. Bilmiyorum...
Şu an ben de çok yeniyim burada. Birilerinin lafları sadece ilerlemenizi hızlandırıyor ya da adım atmanızı sağlıyor. Ama bir şeylerin gözle görülür biçimde değiştiğini gördüğünüzde kafanızdaki her şey bambaşka şeylere dönüşüyor.

Çok uzattım.
Hoşgeldiniz.
Sevgiyle kalın.actionsmile

Teşekkür ederim..Yazdıklarınız bana umut verdi.Görüşmek üzere,hoşçakalın :)))

Önerinizi dikkate alacağım...Teşekkürler :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri