dert mi dediniz..

ceylan84lum

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR..

SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR..

15rz2pk.jpg

2ngwjur.jpg

zl3ymd.jpg

2ihnnm8.jpg

2cny5ow.jpg

demek ki neymiş :
derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim....

Ne kadar da güzel. Paylaşım için teşekkürler canım...alk78

Yaa!! demekki önce sahip olduğumuz şeylere şükretmek gerekiyoactionsmile

anlamıyorsunuz ki. keşke tek derdi para olsa adamın. Dışardan mutlu/huzurlu görünen birinin içinde ne fırtınalar kopuyor. Ama materyalizm siz öyle olmasanız bile ruhunuza işlemiş. Şükür şükür. . Ayağımda çarık olsa şükrederim ama bide öte yanı var işin. İnsanda ruh var, bi duygu diye birşey var. kalp var, kırılan bi kalp; kırıldı mı bi daha tamir olmayan bi parçacık var. Daha ne diyim ??

SANMAKİ DERT SADECE SENDE VAR..​

SENDEKİ DERDİ NİMET SAYANLAR DA VAR..​

15rz2pk.jpg

2ngwjur.jpg

zl3ymd.jpg

2ihnnm8.jpg

2cny5ow.jpg

demek ki neymiş :
derdimi dinledim, derdimden iğrendim...
onun derdini gördüm, derdime imrendim....​

Bu güzel paylaşım için teşekkürler, bana Balzac'ın çok sevdiğim meşhur sözünü hatırlattı:

"Ayakkabılarım olmadığı için üzülürdüm, ta ki sokakta ayakları olmayan adamı görene kadar."

Sevgiler actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri