diğer telkinlere geçme zamanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sosal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sosal

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ego(Güven)Güçlendirici

Suçluluk Duyguları

Kendine Güven

telkinlerini 15 gündür dinliyorum.günde ortala 4 saat civarı diyebiliriz.bilgisayarın başındayken sürekli dinliyorum.ve enteresan şekilde günlük hayatımda daha rahat,olumsuzluklar karşısında daha rahat olabiliyorum.çevremde yaşanan ve benim yakın çevremde yaşanan sıkıntıları kafama takmamaya başladım.kısacası gelişme var sanki.

bu telkinlere ilave olarak öğrenci olduğumdan

Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı telkinlerinide dinlediğim diğer 3 telkinin hemen ardına eklemek istiyorum.

daha ne kadar bu üç telkini dinlemeliyim.ve ne zaman Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı telkinlerini sıralamaya koymalıyım.

ayrıca Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı dinlemeye başladım zaman ilk üç telkini dinlemeyi bırakmalımıyım.

cevap verecek bilgili bir arkadaşımız yokmu

evet ekleyebilirsiniz.ilk başta dinlediğiniz telkinlerle beraber dinlenilmesi öneriliyor.atakan abinin görüşü suçluluk telkini çok ağır geliyorsa çıkartılabilir ve arasıra tekrar dinlenilebilir.

yok şu anda

Ego(Güven)Güçlendirici

Suçluluk Duyguları

Kendine Güven

telkinlerini dinliyorum.ve etkisini gösteriyor.diğer telkinleride listeye eklemek istedim.

eğer sorun olmayacaksa ve olumsuz bir etksi yoksa diğer telkinler olan Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı iki telkinide listeye ekleyip birlikte dinlemek istiyorum.ve böylece bir aydan fazla da hepsini dinleriim.

Ego(Güven)Güçlendirici

Suçluluk Duyguları

Kendine Güven

telkinlerini 15 gündür dinliyorum.günde ortala 4 saat civarı diyebiliriz.bilgisayarın başındayken sürekli dinliyorum.ve enteresan şekilde günlük hayatımda daha rahat,olumsuzluklar karşısında daha rahat olabiliyorum.çevremde yaşanan ve benim yakın çevremde yaşanan sıkıntıları kafama takmamaya başladım.kısacası gelişme var sanki.

bu telkinlere ilave olarak öğrenci olduğumdan

Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı telkinlerinide dinlediğim diğer 3 telkinin hemen ardına eklemek istiyorum.

daha ne kadar bu üç telkini dinlemeliyim.ve ne zaman Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı telkinlerini sıralamaya koymalıyım.

ayrıca Ertelemeyi Bırak ve Sınav Heyecanı dinlemeye başladım zaman ilk üç telkini dinlemeyi bırakmalımıyım.
Hoşgeldinizsevincli
Ortalama bir hafta ilk iki telkini dinledikten sonra diğer telkinlere geçebilirsiniz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri