dinleme süresi ne kadar olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fyk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fyk

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
örneğin ego ve suçluluk telkini yani iki adet telkini dinlemek için 8-10 saat yeterli denilmiş. peki bi süre sonra üçüncü telkini eklediğimizde bu süreyi artıracakmıyız yoksa yine 8-10 saat yeterli mi. ya da ileride 4 -5 telkini dinlediğimizde süre nasıl olmalı?

teşekkürler cevap için.

Bu süreyi doldurduktan sonra saatinizi kendiniz ayarlayabilirsiniz.Zamanınız yoksa 4 yada 5 saat dinlemeniz yeterli olacaktır.Kaç telkin dinlerseniz dinleyin ama hergün düzenli dinlemenizi tavsiye ediyorum.Bir gün dinleyip ara vereyim yarın dinlerim derseniz olmaz.Düzenli dinlerseniz olumlu gelişimler yaşarsınız.

Hocam Şimdi Bir Gün İçerisinde mi 4-5 saat Dinleyeceğiz yoksa Toplam Olarak mı 4-5 Saat ?

işyerinde butelkinleri dinlemek baya sıkıntılı..ney dinliyordum arkadaş diyorki tasavvuf dinlemeye başlamışsın şeker hayırdır :))

yaa ..evet aynen böle..

sesini kısık dinlesek olmazmı ?.. gerçi çok açık değil ama çok kısıkta değil..

sesini sadece benim duyabileceğim şekilde ayarladığımda ise, kuş sesini duyarken su sesini duyamıyorum..böyle bi sıkıntı var..akşam evde dinliyim desem ikizlerim var..hayırlısı..olduğu kadar..olmadığı kader diyelim ozaman..ne diyek..

bu arada daha yeni üye olduğum için neyi nereye yazacağımı bilemiyorum..alakasız yerlerde bişeyler yazmış olursam mesai arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum :))

bu arada daha yeni üye olduğum için neyi nereye yazacağımı bilemiyorum..alakasız yerlerde bişeyler yazmış olursam mesai arkadaşlarımdan şimdiden özür diliyorum :))

Canim,

Rica ederiz ama rehber bolumunde her sordugun sorunun cevabi var lutfen orayi oncelikle dikkkatli bir sekilde inceler misin?

Eger bu konu daha once konusulmamissa yeni konu acabilirsiniz

Tesekkurler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri