Dinlerken Yenilenin

Alexandra

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar Herkese,

Size dinlerken yenilenebileceğiz, meditasyon yaparken dinleyebileceğiniz yeni bir müzik linki vermek istiyorum.

Ben dinledikçe beynimin rahatladığını hissediyorum.
Sizinle de paylaşmak istedim.

Hepinize sevgiler

YouTube - Angelic Human Race

Linki vermiştim, gelip direk kendisini yeleştirmiş youtube. Ve sanırım açılmıyor, yani en azından ben bakınca açamadım. Şimdi size linki yeniden vereceğim fakat http:// kısmını ayırdım, belki bu sefer linki kopyalayarak açabilirsiniz. Dinleyemzseniz beni haberdar edebilir misiniz?

Çok teşekkürler. Yeni link aşağıda

www.youtube.com/watch?v=V4JPx0eZdJQ&feature=player_embedded

haydaaa, deli eder bu insanı, sadece link veremeyecek miyiz canım, allah allah. Arkadaşlar yardım edin, ühüüüüü... :(((

((((((YouTube - Angelic Human Race))))))))

Teşekkürler canım, beni kurtardın. Ellerine sağlık.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri