diş estetiği

ceylan84lum

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
  1. arkadaşlar dişlerde ki eğrilik düzeltilebiliyor değil mi.yaptıran arkadaşlar varsa doktor tavsiyesi ve ücret hakkında bilgilendirebilirler mi..bide yaptırması gereken kişiye rencide etmeden ben bunu nasıl sölerim:((yardımlarınızı bekliyorum

1. arkadaşlar dişlerde ki eğrilik düzeltilebiliyor değil mi.yaptıran arkadaşlar varsa doktor tavsiyesi ve ücret hakkında bilgilendirebilirler mi..bide yaptırması gereken kişiye rencide etmeden ben bunu nasıl sölerim:((yardımlarınızı bekliyorum
Evet düzeltilir. Ama ağızdaki duruma göre değişir. Çene kemiği darsa işlem uzar ve pahalılaşır. Söyleyeceğin kişiye de gayet açık ve net bir şekilde söylemelisin.Sağlık konusunda alınma olmaz. Ciddi bir durumdur. Dişler çok önemlidir hem sağlık hemde estetik açıdan.

canım ben bir diş hastensinde çalışyırom. ama doktor değilim. yaş önemli. eğiklik düzeltiliyor bulunduğun şehirdeki ağız vediş sağlığı hastanelerinde eğer ileri boyuttays ve sabit aparey gerekiyorsa fakültelerde yapıyor.tabi muaynalerde uzman bulman daha kolay ankaradaysan sana isim ve fiyat verebilirim.

Benim de böyle bir sorunum var. sadece 1-2 dişte eğrilik var. Acaba hangi yaşa kadar düzelme şansı yüksek olur ki

her yaşta düzelir fakat 15 yaşına kadar çene gelişimi tamamlanmadığı için daha kolay..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri