Dışa dönük telkinin etkileri;

Lord lera

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hanımlar beyler,Biliyorsunuz ki Atakan bey ücretsiz dışa dönük telkinini paylaşmıştı.Kimilerinin hoşuna gitti kimilerinin gitmedi bu telkin.Bende böyle bir konu açmaya karar verdim,bu süreçte bu telkinin tüm etkilerini bu konu altına yazarsanız sevinirim,iyi günler t678

Bu hoşa gitmeme meselesi değildi, ihtiyaca göre talep desek daha doğru olur sanırım. Ama çoğunluğun ihtiyacı doğrultusunda karar verildi tabi ki ve buna saygı duyarim.Bu telkinin de bir şekilde bana faydası olacağına inanıyorum, Atakan bey böyle bir jest yapmış bize de sevgiyle kabul etmek yaraşır bence. Tekrar teşekkür ediyorum emeği geçenlere ve Atakan beye İyi ki varsiniz...

ne oldu çok isteniyordu dışa dönüklük telkini ama kimse dinlemiyor sanırım?

E hani dışa dönük telkini nerde,bulamıyorum. Forum o kadar uzun süre sahipsiz kaldı ki, millet nereden bilsin yeni bişey olduğunu.

Yılbaşı, tatil derken iki gündür dinleyebiliyorum.Henüz bir fark göremedim, sanırım daha cok erken.Sabredip göreceğimi ve o zaman paylasirim gelişmeleri...

Çekirdek inançtan önce dinlemiş olabilirim.Çünkü o ara telkin sayımı artırdım.Etkisi oldu mu ?Bilemiyorum.

Çekirdek inanç öncesi telkinler yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamıştı.Kendimi kabukta gibi hissediyordum ve bu kabuğu kırmam gerektiğini düşünüyordum.

İnsan kabukta güvenlidir ama gelişme şansını yitirir.Elbette insanların farklı savunma mekanizmaları var.Ben kendimi kapattım mı kapatabiliyorum.

Çekirdek inançla birlikte gelmişti, bende bariz bir şekilde faydası oldu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri