Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
arkadaşlar ben ego güçlendirici ve suçluuğu yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve bu sabahtan beri dişlerim ağrıyor biraz herhalde gece dişlerimi sıktım normalde hiç sıkmam neden oldugu konusunda fikri olan var mı?
arkadaşlar ben ego güçlendirici ve suçluuğu yaklaşık 3 gündür kullanıyorum ve bu sabahtan beri dişlerim ağrıyor biraz herhalde gece dişlerimi sıktım normalde hiç sıkmam neden oldugu konusunda fikri olan var mı?
Kendini suçladığın ama suçladığını bile unuttuğun bir şey var muhtemelen ve bir direnç oluşuyor ya da sen dişini hep sıkıyordun ama farkına varmıyordun.Bende dişlerimi takırdattığımın farkına ilk telkinleri dinlediği zaman uykuda varmıştım.Bazen arada ağzımda bir şey gevretttiğimi ya da dişlerimin sanki ağzımın dolandığını hissettiğim olmuştu.Meğerse onlar da aslında dişlerimi takırdatmaktan oluyormuş.
Annemde dedi zaten arada gıcırtıyorsun yatarken diye ama ben hiç fark etmiyordum yani sabah kalkınca falan ağrımıyordu telkinlerde ilk kez ağrı olmuştu ondan farklı geldi
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.