Doğum Günü Partisi Tresor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalayaz

Guest
sevgili tresor doğum günün kutlu olsun 25889 k8908 derty derty derty

Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor

Değerli Tresor doğum günün kutlu olsun.Sağlık ve başarı dolu nice yıllara wave

hayatimdegisti ' Alıntı:
Değerli Tresor doğum günün kutlu olsun.Sağlık ve başarı dolu nice yıllara wave

herkese merhaba cok tesekkur ederım, emınım hersey cok daha guzel olacak, benım gercekten de hayatım degısıyor ve guzellesıyor.. hepınıze sevgıler tresor

hayalayaz ' Alıntı:
sevgili tresor doğum günün kutlu olsun 25889 k8908 derty derty derty
sevgılı hayalayazcım, ınternete gıremıyorum 1 haftadır, cok az yazdıklarınızı okuyabıldım, sımdı ıstanbuldayım, telkınlere oyle ıse yaramıs kı herkes bana sen nasıl da degısmıssın dıyor ben de daha cok azımle devam edıyorum, cok tesekkurler sevgıler tresor

25emel ' Alıntı:
doğum günün kutlu olsun tresor sevincli yeni yasın da daha mutlu daha basarılı daha farkındalıklı günler dilerim ... k8908 k8908 k8908 k8908

Doğum günün kutlu olsun canım 956k

doğum günün kutlu olsun Tresor.
Seni çok seviyorum.
ben de bayadır giremiyorum siteye kah siteden kaynaklanıyor kah benim internet bağlantımdan. ama tesadüfen bugun girebildim ve sana nice mutlu yıllar dileme şansınını elde ettim.
Sağlıklı sihattli mutlu yıllar Tresorcum.

tresorum hoşgeldin
gözlerim, gönlüm seni aradı,özledi, sitede bir olumsuzluk yaşadık o yüzden sandım,buradaymışsın vatanada hoşgeldin umarım hoşça vakit geçirirsin,şükürler olsun yaradana hepimiz değiştik ve değişmeye devam ediyoruz,daha nice güzelliklere inşallah ,hepimize saygılı sevgiler.

Doğum günün mutlu kutlu olsun tresor her daim sağsalim geçer zamanın inşallah sağlıklı huzurlu yıllar senin olsun hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri