doğum günü

asdk3901

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
bugün benim doğum günüm sevdiklerimle paylaştım birde sizinle paylaşayım istedim
Çünkü bu yıl bu site ile tanıştım. Bneim için güzel bir gelişme oldu. Telkinlerin faydalarını zaman içinde gördüm. Bu siteyi yaratan herkese teşekkür ederim. Birde ayrıca öğretmenlerin de günü bu gün onların da öğretmenler günü kutlu olsun.
Hepinize mutlu ve güzel bir yıl diliyorum. En başta kendime tabiii. SEVGİLER

Ynt: doğum günü

hoşgeldiniz.

gelişmeleride bizle paylaşman ve paylaşımının artması dileklerimle, iyi ki doğdun. sapkal89

dogumgunu3wd9.jpg
actionsmile

ne güzel bir günde doğmuşsunuz...nice senelere... thumbsanim

hayatın size gönlünüzden geçen tüm güzellikleri vermesi dileğiyle...iyi ki doğdunuz... blissy blissy

sevgiler... ark5

stern00024qj1.gif
21-1.gif

4.gif

merhabalar asdk..
bu mutlu gününü bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz..
hedeflerinin kolaylıkla gerçekleştiği.. sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere..
6.gif

204838ff5w8ihywlab8.gif

cook.gif
sevgiler..

Doğum günün kutlu kutlu olsun Asdk..
Çok özel bir günde doğmuşsun ne güzel. Hayat okulunda başarılar dilerim.
Sevgiler..

kart007.jpg

TFS48-2.jpg
blissy kiss3
Mutlu sağlıklı nice seneler diliyorum...

doğum gününüz kutlu olsun.yeni yaşınız bol bol şans,başarı,mutluluk getirsin tender45 .iyiki doğdunuz.iyiki aramızdasınız kiss3 kiss3 kiss3

kiss3
doğum günün kutlu olsun asdk. herşey gönlünce olsun. mutluluk huzur ve sevgi dolu yıllara. iyi doğdun. hoşcakal

Doğum günün kutlu olsun asdk;

Nice sağlık, başarı ve mutluluk dolu seneler geçirmen dileğiyle... kiss3

merhaba asdk

ne güzel bir günde doğmuşsun ttli3

doğum günün kutlu olsun ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri