DOĞUMGÜNÜ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arca

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Bugün benim doğum günüm. İyiki doğdum ben y789

Pozitifliğine hayran kaldım..y789

Bence de iyi ki doğdun..ark5

Yeni yaşın istediğin tüm güzellikleri, mutlulukları ve başarıları getirsin..Mutlu yıllar diliyorum..

Nice senelere..actionsmile

çok teşekkür ederim yeni bir hayat

DOGUM-GUNU_Jgq2.jpg

çok teşekkürler doris üfledim ve dileğimi de tuttum

Bugün benim doğum günüm. İyiki doğdum ben y789
Dediğin gibi iyi ki doğdun gerçekten :) Senin gibi gönlümüzde önemli bir yer edinmiş, iyi yürekli arkadaşımızın doğum gününü görememizin nedenini dikkatsizliğimize ve hafta sonu yoğunluğuna veriyorum. Hafta sonu nedeniyle siteye doğru düzgün giremedik :) Bu özel gününün bitmesine son 45 dk kala, Doğum günün kutlu olsun. İyi ki aramızda ve iyi ki bizlesin. Seni tanıdığımız için çok mutluyuz. Sevgilerimi sunuyorum...actionsmile
dogum_gunun_kutlu_olsun.jpg

Çok teşekkür ederim bengusu ve Elektra çok düşüncelisiniz bende sizlerle olmaktan çok mutluyum.

Doğum günün kutlu olsun..Nice mutlu yaşlara :)

iyi ki doğdun.nice senelere...

iyi ki doğdun canım nice yaşlara inş. t678

doğum günün kutlu olsun.dilediğin tüm güzellikleri yeni yaşında yaşaman dileklerimle...iyi ki doğdun iyi ki varsın....

Mutlu yıllar iyiki doğdun..Yeni yaşın süprizler ve mucizeleri beraberinde getirsin...s456

Hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hepiniz iyiki varsınız.

Arca'cım yeni yaşın sana hakettiğin tüm güzellikleri getirsin ve sürprizlerle doldursun tüm yaşamını.

Huzurlu ve her gün 'İyi ki doğmuşum' diyebileceğin bir hayat daima seninle olsun..

Mutlu nice senelere.ark5

Sonsuz ve tanımsız sevgimle..

Mutlu, huzurlu, bol sürprizli bir yaş diliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri