dogumgünümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bil mukabele efendim:) daha mutlu seneler diliyorum size...

Sevgili Blue_Jaloon,
Doğum gününüzü kutlar, sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim..
dogumgunu0003%5B1%5D.jpg

iyiki-dogdun-lan_962007110720PM.jpg
girlhahagirlhaha doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsunactionsmile

Sağlık bolluk bereket dolu bir yaş diliyorum.
Nice senelere.

doğum gününüz kutlu olsun..nice mutlu yıllar..tüm beklentilernizin gerçekleşmesi dileğiyle..

doğum gününüz kutlu olsun.
bolluk ve bereket dolu nice yıllara..
sağlıkla mutlulukla...
sevgiyle mutlu kalınhappy6

Nnnnicce yıllara sevgili abicimm ::) İyi ki doğmuşsun, İyi ki varsın, İyi ki aramızdasıııııınn sevincli

Ben yeni gördüm valla geç oldu ama.İyiki doğdun arkadaşım.Hayat bu ve bundan sonraki senelerde sana mutluluk huzur getirsin inşallah.Daha güzel senelerle buluşmanı diliyorum...

Yeni yaşının sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle..İyi ki doğdun..

Nice senelere..actionsmile

Nice senelere Blue Jaloon, yeni yaşının sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle..İyi ki doğdun..

mutlu yillar arkadasim :))) daha yeni goruyorumda, idare ediver :S

Yıldızınla beraber parlayacağın nice mutlu seneler diliyorum , yeni yaşın kutlu olsun :))

Nice yıllara.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri