Dünyanın en büyük çukuru

mustafa3325

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bu çukur rusyada bir şeyler çıkarmak için açılmıştır
ve 1500 mden fazla derindir
işte resimleri
Arkadaşlar bu iyi hatırlıyorsam dünyanı en en en yani en büyük çukurudur
abartmamışımdır çünkü galiba bu doğrudur
bu çukur madeni şeyler çıkarmak için yapılmıştır.ayrıca birkaç helikopter kazası olduğu için üzerinden veya yakınından uçmayı yasaklamışlar...
4j6cud.jpg

1ina6p.jpg

xpzy53.jpg

x4gom1.jpg

Konuda reklam var temizlensin değerli modlarımız ;

reklamı silmiştim ama genede reklam çıkmış...

Kasıtlı olmadığını sanıyorum resim yükleme sitesinden silinmiş olmalı ki eklenen forumdan kaynaklanan bir durum olsa gerek...

Seninle alakalı bir durum değil zaten Mustafa :)
Alıntıladığın site gizli reklam koyuyor. Böylece çıkıyor işte temizlerler modlarımız :)

Sevgilerimle

Seninle alakalı bir durum değil zaten Mustafa :)
Alıntıladığın site gizli reklam koyuyor. Böylece çıkıyor işte temizlerler modlarımız :)

Sevgilerimle

Sevgi ve hürmet bizden sizlere efendim...utananadam44a

sağol güven87 bende kendimden kaynaklanan bir sorun olduğunu sanmıştım.bu arada konu alıntı değildir üye olduğum forumdan buradada paylaşmak istedim.yani bunlar benim kurduğum konular... :D

Bilgilendirmen için teşekkürler güven87. Gizli reklamlar kaldırılmıştır.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri