Dünyanın en güzel gözleri 20 sene sonra

inferius

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
çok değişmiş kanımca ama bakış aynı ve bnce gözler güzlliğinden bişey kaybetmemişsevincli

r_2dww4d4brywrnrzfwm3l.jpg

STEVE McCURRY adlı fotoğrafçı bu resmi yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 20 sene evvel çekmiş.Birçak sene öncesi yine Afganistan'a gittiğinde bu kızı bulmuş yine buna benzer bir pozda resmini çekip yayınlamıştı... Utopik

Rsimde Afgan kızı olarak bilinen Sharbat Gula, 1985 yılında Natinal Geographics dergisinin kapağında fotoğrafı yayınlandıktan sonra ünlü olmuştur. Kimliği 2002 yılına kadar bilinmediği için Afgan Kızı olarak bilinir.

[kaynak wikipedia]

ben fotoyu göremiyorum benim pc demi bi sorun var acaba?dusun2

orada kadınlar insandan sayılmadığı için daha çocukken evlendirilmişti, kimbilir kaç tane çocuk doğurdu garibim, bu yaşa kadar sağ salim gelebilmesi ayrıca mucize tabii...

cnm foto kontrolll :):)

Fotoğrafta herhangi bir problem yok arkadaşlar.

Her iki gözde çok güzel ama sonraki ışığını kaybetmiş bana göre. Paylaşım için teşekkür ederim.

Sevgilerimle. sapkal89

yok cnm ben goremiyorm haala

bende göremiyorum çatlicam meraktaaaaaannnn gulensmiley googledan bakiyim bari girlhaha

fotoğrafta bir problem yok arkadşlar 2 farklı pc den baktım...hy789hy789

Heves ve merakla bakan gözler yerini karamsarlığa bırakmış. Yıpranmış bir yüz görünüyor. Teşekkürler paylaşım için.

ya ben fotoğrafı göremiyorum dusun2

çok değişmiş kanımca ama bakış aynı ve bnce gözler güzlliğinden bişey kaybetmemişsevincli

r_2dww4d4brywrnrzfwm3l.jpg

STEVE McCURRY adlı fotoğrafçı bu resmi yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 20 sene evvel çekmiş.Birçak sene öncesi yine Afganistan'a gittiğinde bu kızı bulmuş yine buna benzer bir pozda resmini çekip yayınlamıştı... Utopik

Rsimde Afgan kızı olarak bilinen Sharbat Gula, 1985 yılında Natinal Geographics dergisinin kapağında fotoğrafı yayınlandıktan sonra ünlü olmuştur. Kimliği 2002 yılına kadar bilinmediği için Afgan Kızı olarak bilinir.

[kaynak wikipedia]

güzel gözler.

Ya bende göremiyorum resmi... :/

bende resimleri göremedim ama nette arastrdım afgan kızı yazınca cıkıyo zaten bu arada gercekten ne kadr cok degişmiş kız

Gerçekten şaka gibi bende resim falan göremedim..

bence kız dünyanın en güzel gözlerine sahip değil..diyelimki öyle 20 senede bu değişim normal..
20 sene önncenizi bi düşününsene siz hala aynımısınız?s45apksigrt56
y789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri