Duru79 Doğum Günü Kutlaması

Belgin ∞

, Redflowers
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
45
blume008.gif
Canım Duru'cum, adı gibi yüreği de öyle duru güzel arkadaşım benim ttli3 Doğum günün kutlu olsun, çook çook güzel ve uzun bir ömür geçir ki o kalpli kurabiyelerinden hep yiyebilelim girlhaha

Hayat hep büyük sürprizler hazırlasın sana ve her sürpriz seni bir adım daha ileriye götürsün, büyütsün..

ping224.gif
ping215.gif
Yeni yaşın en güzel deneyimleri kazandırsın ballı böreğim :) Sağlıkla, huzurla, sevdiğin tüm insanlarla mutluluğu ve tutkuyu aşkla yaşamanı dilerim.

Nice güzel yaşlaraaaaaa

geburtstag_0185.gif

Sevgilerimle.

Doğum günün kutlu olsun Duru...

Doğumgünün kutlu olsun duru'cuğum..s456

Yeni yaşın sağlık,bolluk,huzur, başarı, dilediğin ne varsa getirsin sana..Mutluluk hep seninle olsun..12389

Nice senelere..

İyiki doğdun, arkadaşım sevincli Nice yıllaraaa =)==)

iyiki doğdun duru, nice sağlıklı huzurlu bolluk ve bereket içinde bir hayat sürmen ve bizede bulaştırman dileğiyle:)

Nice Yıllar, nice yollar görebilmen dileğiyle.

Yeni yasın kutlu ve mutlu olsun.

sevgiler.

Durucum doğum günün kutlu olsun...

yg76.gif

n15.gif

yg42.gif

İyi ki doğdun...

İyi ki varsın...

İyi ki tanıdım seni ve biz iyi ki buluştuk burada...

Sağlık, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket içinde uzuuunnn bir ömür geçirmeni dilerim...

Seni seviyorum...

Sevgiler...

Mutlu yıllar, yeni yaşınız bir öncekinden daha güzel, daha mutlu olsun!alk78

Doğum gününü kutlar, sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür yaşamanı dilerim...
do%C4%9Fum-g%C3%BCn%C3%BC.jpg

doğum günün kutlu olsun duru79
sağlıklı, huzurlu ve mutlu uzun yaşlar dileğimle...sapkal89

hayırlı mutlu uzzzzzzzzzzuuuuuuuunnnnn bir ömür diliyorum canım

yettiiim garii sevincli

canımın içiiii...iyi ki doğdun güzel yürek...ne mutlu ki bizlere senin gibi harika bir dosta sahibiz..

her daim varlığınla arkadaşlığınla yanımda oldun...

ve bundan sonrada hep yanımızda bizlerle olmanı diliyorum...ve tüm sevdiklerinle up uzun sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar diliyorum....

hayatından sevgi eksik olmasın...bolluğun bereketin daimi olsun...seni çok ama çok seviyoruz...nice yaşlara 956k

b-225585-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_mesaj_.jpg

Duru'cum bazı dilekler vardır 12389 illaki gerçekleşene kadar geçerliliğini korurlar. "Olmadı ne yapalım" denemeyecek dileklerdir onlar..

İşte gönlündeki tüm o dileklerinin bir sonraki doğum gününe kadar seni bulmasını içtenlikle istiyorum
ttli3

14.gif

kiss3

mutlu yıllarrrr
....

Duru doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın güzellikler getirmesi dileğiyle...

Hepiniz beni öyle çok mutlu ettiniz ki HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM.Güzel dileklerinizi sevgiyle kabul ediyorum.Bende sizlere aynı dileklerde bulunuyorum.Gönlünüze ellerinize sağlık.Bu çiçekte benden sizlere olsun... O0

12fw0.gif

68639059.jpg

Canım Redflowers'ım tatlım sen iki gündür beni çok şımartıyorsun haberin olsun.Ballı böreğinde seni çok seviyor.Çok teşekkür ederim tatlım.

23618606.gif

Vitamin61 Çok teşekkür ederim.Çok sağol.
23618606.gif

Ezelinur çok teşekkür ederim.Herşey seninde gönlünce olsun.

23618606.gif

Yenibir hayatcım pastaya bayıldım.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Maviinci çok teşekkür ederim çok sağol.

23618606.gif

Houner çok teşekkür ederim.Bütün güzellikleri bulaştırıyorum:)

23618606.gif

pckoapat çok teşekkür ederim sende iyiki varsın

23618606.gif

Genco çok teşekkür ederim.hep beraber mutlu olma dileğiyle..

Wampirella bende iyiki seni tanıdım seninle konuşunca neşeleniyorum.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

23618606.gif

bartun06 çok teşekkür ederim.mutluluklar hepimizin olsun..

23618606.gif

Elektra pastanın üzerindeki mumları üfledim dayanamadım y789 Çok teşekkür ederim

23618606.gif

Teoman güzel dileklerin için teşekkür ederim.

23618606.gif

ceylan84lum çok teşekkür ederim.Çok neşeli mesaj olmuş çok sağol y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri