DÜŞLER DE ÖLÜR (16 mm)

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
145,988
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Konu :

Kadınlardan nefret eden bir gencin öyküsü. Genç yaşında kendisini bunalıma iten neden, ablasının fahişelik yapmasıdır. Delikanlı bunalımlı döneminde bir kızla tanışır ve ona aşık olur. Ne var ki sevdiği kadın da fahişedir.



YönetmenOğuz Gözen

Oyuncular :Mesut EnginŞehnaz DilanHalit ArkanSamim MeriçBuket GüngörenGülderen AcarBilal SaygılıAylin AkınKemal SağlamYalçın Erkan



Senaryo : Nadire Zeybel

Yapımcı : Arkan Film (Halit Arkan)



Görüntü Yönetmeni : Mükremin Şumlu



Yapım Yılı :1994
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst