Duştan Sonra Kabaran Saçlara Çözüm..

ßyKuS

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Meraba arkadaşlar

Berber bana saçların çok sert desede ben öyle olduğunu düşünmüyorum.. Herneyse duş aldıktan sonra saçlarım kabarıyor ve bunun için sert saçlarına uygun tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı ?? Çoğu insanın ortak sorunudur saçların kabarması daha önceden kullanıpta memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok mutlu olucam.. Şuan saçlarımın kabarmaması içinde el işi şapka takıyorum :)) işe yararsa söylicem nettende araştırıyorum ve sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum..

avonun durulanmayan bakım kremi var onu kullanabilirsin

hmm babycrazy bu saç bakım ürünü duş aldıktan sonra nemli saça mı uygulanıyor ?? Kullanımını biraz tarif edermisin

Ben şu şapkayı kullandım ve gerçektende eskisi gibi olmasada çoook azıcık bir kabarma vardı ensemin hemen üzeri.

teşekkür ederim not aldım :))

selective mavi su. muhteşem.. fönlenmiş gibi saçların olacak. banyodan sonra fazla suyunu alıp saçlarına püskürt. tara. ve istediğin şekli ver.. 22-25 tl arası fiyatı. bir sene gider..

teşekkür ederim ruhsal daha iyi bir çözüm yolu buldum duştan sonra bere takıyorum 30 dakika sonra çıkardığımda kabarma falan olmuyor bedava çözüm tavsiye ederim her zaman bunu uyguluyorum ve hiçbir kabarma olmuyor..

ben avon un duş sonrası saç kremini kullanıyorum tavsiye ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri