- Reaksiyon puanı
- 0
- Web sitesi
- www.abraketer.com
Televizyon konusunda ilgiyi azalttığına dair konuyu okurken farkettim ki ben telkinleri dinlediğim günlerden itibaren tabiri caizse insanın içini cız eden yazılar, hikayeler, şiirler okumaktan ve yazmaktan kaçınıyorum.. Önceden bu tür denemeler yazardım bir kaç denemem mevcut ama bırakın bende bu tür yazmayı okumayı düşünme isteğini de ortadan kaldırdı...
Günlerdir bu durumun farkındaydım ama telkinlerin neden olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu.. Şimdi bu konuda herkesin ortak görüşlerini alarak telkinlerin etkisinden olduğuna emin olacağıma inanıyorum.. Çünkü arada kaldım meditasyon da yapıyorum. Ya meditasyonun etkisi, ya telkinlerin ya da ikisinin ortak sağladığı bir etki bu.
Günlerdir bu durumun farkındaydım ama telkinlerin neden olabileceği aklıma gelmemişti doğrusu.. Şimdi bu konuda herkesin ortak görüşlerini alarak telkinlerin etkisinden olduğuna emin olacağıma inanıyorum.. Çünkü arada kaldım meditasyon da yapıyorum. Ya meditasyonun etkisi, ya telkinlerin ya da ikisinin ortak sağladığı bir etki bu.